reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madzien ja poprosze bo wypadaja mi koszmarnie :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Justynka wszyscy tu maja rację. Nic nie dzieje się bez powodu, a Ty masz dla kogo żyć, już za jakiś czas zobaczysz tą cudowną istotke i zapomnisz o tych wszystkich trudach na początku!!! Ono wynagrodzi Tobie wszystkie zle chwilę!!!
Trzymam kciuki za Was :-) ;-) :-*

Madzien ja poprosze bo wypadaja mi koszmarnie :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Raz na tydzień potem raz na 2 tyg maska . Trzymamy ja pół h. BIOVAX ( stosują ja nawet kobiety po chemioterapii super) cena ok 15 zł.
a.png

Do codziennego użytku maska zamiast normalnej odżywki baap 30 zł ale 500 ml , w promocji 20 zł
IMG_0036.jpeg

I jedwab do włosów super wydajny . Nie obciąża włosów jak inne ok 15 zł
20161122_151025.jpeg

Wszystko do kupienia w rossmanie. Po dłuższym stosowaniu włosy są jak nowe . [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• a.png
    a.png
    149,1 KB · Wyświetleń: 232
  • IMG_0036.jpeg
    IMG_0036.jpeg
    42,5 KB · Wyświetleń: 236
  • 20161122_151025.jpeg
    20161122_151025.jpeg
    37,1 KB · Wyświetleń: 227
Madzien1234- mi też zdradź ten magiczny sekret :D bo włosy mi nie tylko lecą ,ale też sie przetłuszczają.. i ta okropna cera :(

Raz na tydzień potem raz na 2 tyg maska . Trzymamy ja pół h. BIOVAX ( stosują ja nawet kobiety po chemioterapii super) cena ok 15 zł.
Zobacz załącznik 784412

Do codziennego użytku maska zamiast normalnej odżywki baap 30 zł ale 500 ml , w promocji 20 zł
Zobacz załącznik 784413

I jedwab do włosów super wydajny . Nie obciąża włosów jak inne ok 15 zł
Zobacz załącznik 784414

Wszystko do kupienia w rossmanie. Po dłuższym stosowaniu włosy są jak nowe . [emoji4]

Miałam tą pierwsza. Zła nie była ale szału też po niej nie było... Mi najlepiej odpowiadają takie kilogramów kópowane w sklepach fryzjerski. Dużo tanio i dobre...

Dziewczyny jeszcze mam pytanie. Ja mam grupę krwi Arhd- ,a moj narzeczony Arhd+ i wiem,że lekarze proponują szczepionkę z immunoglobiny,żeby nie doszło do konfilktu.. czy mając taki przypadek jak ja,będziecie korzystać z tej szczepionki?? Wiem,że w 1wszej ciąży konfilkt jest mało prawdopodobny,dopiero w następych jest większe ryzyko i ,że po urodzeniu dają tą szczepionkę już na nfz. Jestem ciekawa jak Wy do tego podchodzicie?[/QUOTE]
Koniecznie dopilnuj aby po porodzie dostać szczepionkę.

Madzien1234- mi też zdradź ten magiczny sekret :D bo włosy mi nie tylko lecą ,ale też sie przetłuszczają.. i ta okropna cera :(
Jeżeli macie długie włoski to polecam też olejować włosy np takim olejkiem . Nakładamy na pół h od 3/4 długości włosów . I po pół h normalnie myjemy włosy. Trochę to pracochłonne ale po jakimś czasie efekty też są cudowne
20161122_152212.jpeg

Cena też do 15 zł

Załączniki

• 20161122_152212.jpeg
    20161122_152212.jpeg
    36,2 KB · Wyświetleń: 71
  • 20161122_152212.jpeg
    20161122_152212.jpeg
    36,2 KB · Wyświetleń: 211
reklama
Do góry