reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej babeczki ale macie sny [emoji3] ja non stop chodze nie wyspana ale to dlatego ze maly caly czas budzi sie 2 razy w nocy na mleko... Nie wiem o ktorej musialabym sie klasc zeby sie wyspac... Ja snow nie pamietam albo nic mi sie nie sni :)
Zab mnie dzisiaj rozbolal :( w poniedzialek do dentysty i sie boje... Daja znieczulenie w ciazy??

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Hej, się uśmiałam z tych snów, ja też mam tak porąbane, ze aż wstyd opisywać :D

Wczoraj mi wszedł taki ból w ledzwie, ze ani chodzić ani leżeć, jak nie przejdzie to chyba pojadę na IP, myślicie, ze to nie zbyt błahy powód? Dosłownie boli tak jakbym miała rodzić

Hej babeczki ale macie sny [emoji3] ja non stop chodze nie wyspana ale to dlatego ze maly caly czas budzi sie 2 razy w nocy na mleko... Nie wiem o ktorej musialabym sie klasc zeby sie wyspac... Ja snow nie pamietam albo nic mi sie nie sni :)
Zab mnie dzisiaj rozbolal :( w poniedzialek do dentysty i sie boje... Daja znieczulenie w ciazy??

oar8s65gmlqg37sx.png
Moj podibno ma jakies speszial for ciezarne. A wybieram sie po swietach na plomby a bez znieczulenia nie dam.sie tknąć [emoji33]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Emkamat rozgrzej sobie może plecy jakimś ciepłym okładem. Powinno pomóc [emoji4] uważam ze w ciąży nie ma błahych powodów

Z tego co wiem jest jakieś specjalne znieczulenie w ciąży, wiec spokojnie.

Emkamat wg mnie żaden powód nie jest błahy- źle sie czujesz, bardzo cie boli jedź!

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png

Hej,
Ciekawe co to jest z tymi snami że w ciąży takie się pojawiają. mi natomiast śnił się Jason stataham, że zabrał mnie do swojego domu w górach na randkę, kominek wino, ach dobrze ze się obudziłam bo nie wiem jakby się to skończyło heheheh
A dodam że to mój ideał mężczyznay ;-)
Oprócz mojego męża oczywiście ;-) ;-) hehe

Dziś o 8 rano pomyślałem o sosie tatarskim i musiałam lecieć do sklepu bo bym nie przeżyła gdybym godziny nie miała :-) a wcale nie jestem maniakiem, jem go raz w roku na święta :-)

Hej,
Ciekawe co to jest z tymi snami że w ciąży takie się pojawiają. mi natomiast śnił się Jason stataham, że zabrał mnie do swojego domu w górach na randkę, kominek wino, ach dobrze ze się obudziłam bo nie wiem jakby się to skończyło heheheh
A dodam że to mój ideał mężczyznay ;-)
Oprócz mojego męża oczywiście ;-) ;-) hehe

Dziś o 8 rano pomyślałem o sosie tatarskim i musiałam lecieć do sklepu bo bym nie przeżyła gdybym godziny nie miała :-) a wcale nie jestem maniakiem, jem go raz w roku na święta :-)
Ja ostatnio miałam ochotę na ćwikłę a też ja jem raz do roku na wielkanoc[emoji12]

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

reklama
Do góry