reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A wiec dzisiaj śniło mi się, ze w naszej piaskownicy w samych białych slipkach bawił się Antoni Macierewicz z wnukiem Jarosława. Ja miałam przejąć w opiece tego wnuka. Przyjechałam na rowerze. Antoni zaczął mnie podrywać. Jak mu powiedziałam ze nic z tego bo jestem mężatką to i w dodatku w ciąży to wyciągnął żyletkę i próbował podciąć mi gardło. Walka była długa. Obudziłam się przerażona jak mąż wszedł po gatki do szafy rano. Moze to uratowało mi życie:)
PS. Jak jeszcze raz Najstarsza córka wspomni , żeby chłopiec nazywał się Antoni to nie ręczę za siebie.

oar8pg4njr6t44vs.png
Hahahhahaha h nie mogę! Ja też mam takie chore sny ze o mamo! [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My z mężem wczoraj postanowiliśmy, ze jeśli będzie rzeczywiście chłopak to będzie Ksawery.
Bo po hiszpańsku Javier (często jeździmy i na starość marzymy tam zamieszkać), po katalońsku Xawi. Nasza ukochana rzeźba w Królikarni jest Xawerego.
1479460825-rxxfoe.jpeg

No i myślę jakby ten najbardziej popularny hiszpański Javier mi się przyśnił
1479460858-vy1wdg.jpeg

to sen zakończyłby się inaczej ;)

oar8pg4njr6t44vs.png

A wiec dzisiaj śniło mi się, ze w naszej piaskownicy w samych białych slipkach bawił się Antoni Macierewicz z wnukiem Jarosława. Ja miałam przejąć w opiece tego wnuka. Przyjechałam na rowerze. Antoni zaczął mnie podrywać. Jak mu powiedziałam ze nic z tego bo jestem mężatką to i w dodatku w ciąży to wyciągnął żyletkę i próbował podciąć mi gardło. Walka była długa. Obudziłam się przerażona jak mąż wszedł po gatki do szafy rano. Moze to uratowało mi życie:)
PS. Jak jeszcze raz Najstarsza córka wspomni , żeby chłopiec nazywał się Antoni to nie ręczę za siebie.

oar8pg4njr6t44vs.png
Leze i placze z mezem ze smiechu[emoji23]

To mi się śniło ostatnio, że synek płakał i prosiłam męża żeby poszedł do niego szarpałam go i się darłam. I faktycznie tak zrobiłam przez sen a rano obrazona na niego nie chciałam mu dać buziaka przed pracą bo nie chciał wstać w nocy do dziecka [emoji23] dodam że nasze jedyne dziecko jest jeszcze w brzuchu [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za rady, ja to zawsze mam tak, ze jak do szpitala to się boję, ze powiedzą "po co babo dupa zawracasz"

To chyba coś takiego jak rwa kulszowa bo aż mi promieniuje do nogi :/

Dzień dobry.

Ja też mam porąbane sny! Dzisiaj jechałam do siostry, do innego miasta powiedzieć jej, że muszę leżeć i nie będę mogła przyjechać na święta [emoji23] potem krążyłam po jakimś centrum handlowym i nie mogłam z niego wyjść, potem pokłóciłam się z siostrą na ulicy i wylądowałam w Warszawie, gdzie przez telefon szwagierka mnie instruowała jak mam trafić na PKP. Wtedy zaczął gonić mnie Rynkowski z bronią w ręku (nie wiem czy słyszałyście o jego załamaniu ostatnio?) i strzelali do mnie, a potem na jakiś statek miałam płynąc ukrywając prawdziwą tożsamość by wrócić do domu... jak się obudziłam to poczułam ulgę ;)

74703e3ksg0ul1uj.png

Ja nie mam apetytu w ogóle, nie mam tak, że coś bym zjadła - stale tylko mnie mdli. Im bardziej bez smaku potrawa tym lepiej... np. sucha bułka, gotowane ziemniaki...

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Do góry