reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

To mi ginekolog zwrocil uwage na tsh. Pozniej przeprawy przez endokrynologa - do jednego chodzilam prywatnie a nie zrobil nawet usg tarczycy ani innych badan...teraz mam wspaniala Pania endokrynolog w enelmedzie :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja chodzę do endokrynologa prywatnie. I nie narzekam. Jak byłam mu powiedzieć że prawdopodobnie jestem w ciąży to wziął mnie zaraz na badania i kazał zapłacić tylko za badanie krwi. Później byłam na omówieniu wyników i też nic nie wziął. Konkretny lekarz :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi sie ostatnio snilo ze moj maz zdradzal mnie z ...Celine Dion [emoji23] a dzis snila mi sie malusienka kruszynka z niebieskimi oczętami [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Może poleciał na jej głos haha :) mnie już kilka razy śnił się bąbelek :) kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]

Mi ostatnio się śniło że krwawiłam i ubierałam się do szpitala bo najprawdopodobniej krwiak pękł a mój mąż siedział przed laptopem i piwo pił. Masakra jakaś.

Ja chodzę do endokrynologa prywatnie. I nie narzekam. Jak byłam mu powiedzieć że prawdopodobnie jestem w ciąży to wziął mnie zaraz na badania i kazał zapłacić tylko za badanie krwi. Później byłam na omówieniu wyników i też nic nie wziął. Konkretny lekarz :)

A to ja nie trafilam na dobrego. Ta Pani jak dowiedziala sie ze planuje ciaze to od razu komplet badan, usg... no i omowienie co bedzie dalej :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Może poleciał na jej głos haha :) mnie już kilka razy śnił się bąbelek :) kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]

Jak mu opowiedzialam to stwierdzil ze on nawet jej nie lubi :p ale to byl turbo realistyczny sen i serio bylo mi przykro:p teraz smiejemy sie ze jak bedzie corka to zamiast Rozalki bedzie Celina ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

A wiec dzisiaj śniło mi się, ze w naszej piaskownicy w samych białych slipkach bawił się Antoni Macierewicz z wnukiem Jarosława. Ja miałam przejąć w opiece tego wnuka. Przyjechałam na rowerze. Antoni zaczął mnie podrywać. Jak mu powiedziałam ze nic z tego bo jestem mężatką to i w dodatku w ciąży to wyciągnął żyletkę i próbował podciąć mi gardło. Walka była długa. Obudziłam się przerażona jak mąż wszedł po gatki do szafy rano. Moze to uratowało mi życie:)
PS. Jak jeszcze raz Najstarsza córka wspomni , żeby chłopiec nazywał się Antoni to nie ręczę za siebie.

oar8pg4njr6t44vs.png
Aż się poplułam płatkami [emoji1][emoji1][emoji1]proponuje wykasowac wszystkie programy informacyjne, zostawić muzykę i bajki [emoji38]

reklama
Zadyszkie ja tez mam straszna ....wchodzenie na 2 piętro to dlamnie teraz strasznie męcząca jest. A jak juz wchodze do mieszkania to taka zasapana haha.

Do góry