reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To mi ginekolog zwrocil uwage na tsh. Pozniej przeprawy przez endokrynologa - do jednego chodzilam prywatnie a nie zrobil nawet usg tarczycy ani innych badan...teraz mam wspaniala Pania endokrynolog w enelmedzie :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja chodzę do endokrynologa prywatnie. I nie narzekam. Jak byłam mu powiedzieć że prawdopodobnie jestem w ciąży to wziął mnie zaraz na badania i kazał zapłacić tylko za badanie krwi. Później byłam na omówieniu wyników i też nic nie wziął. Konkretny lekarz :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi sie ostatnio snilo ze moj maz zdradzal mnie z ...Celine Dion [emoji23] a dzis snila mi sie malusienka kruszynka z niebieskimi oczętami [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Może poleciał na jej głos haha :) mnie już kilka razy śnił się bąbelek :) kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]

Mi ostatnio się śniło że krwawiłam i ubierałam się do szpitala bo najprawdopodobniej krwiak pękł a mój mąż siedział przed laptopem i piwo pił. Masakra jakaś.

Ja chodzę do endokrynologa prywatnie. I nie narzekam. Jak byłam mu powiedzieć że prawdopodobnie jestem w ciąży to wziął mnie zaraz na badania i kazał zapłacić tylko za badanie krwi. Później byłam na omówieniu wyników i też nic nie wziął. Konkretny lekarz :)

A to ja nie trafilam na dobrego. Ta Pani jak dowiedziala sie ze planuje ciaze to od razu komplet badan, usg... no i omowienie co bedzie dalej :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Może poleciał na jej głos haha :) mnie już kilka razy śnił się bąbelek :) kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]

Jak mu opowiedzialam to stwierdzil ze on nawet jej nie lubi :p ale to byl turbo realistyczny sen i serio bylo mi przykro:p teraz smiejemy sie ze jak bedzie corka to zamiast Rozalki bedzie Celina ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

A wiec dzisiaj śniło mi się, ze w naszej piaskownicy w samych białych slipkach bawił się Antoni Macierewicz z wnukiem Jarosława. Ja miałam przejąć w opiece tego wnuka. Przyjechałam na rowerze. Antoni zaczął mnie podrywać. Jak mu powiedziałam ze nic z tego bo jestem mężatką to i w dodatku w ciąży to wyciągnął żyletkę i próbował podciąć mi gardło. Walka była długa. Obudziłam się przerażona jak mąż wszedł po gatki do szafy rano. Moze to uratowało mi życie:)
PS. Jak jeszcze raz Najstarsza córka wspomni , żeby chłopiec nazywał się Antoni to nie ręczę za siebie.

oar8pg4njr6t44vs.png
Aż się poplułam płatkami [emoji1][emoji1][emoji1]proponuje wykasowac wszystkie programy informacyjne, zostawić muzykę i bajki [emoji38]

reklama
Zadyszkie ja tez mam straszna ....wchodzenie na 2 piętro to dlamnie teraz strasznie męcząca jest. A jak juz wchodze do mieszkania to taka zasapana haha.

Do góry