reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A to ja nie trafilam na dobrego. Ta Pani jak dowiedziala sie ze planuje ciaze to od razu komplet badan, usg... no i omowienie co bedzie dalej :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
No widzisz są lekarze i... lekarze

reklama
Powalone sny chyba każdej z nas się trafia. Oby były to tylko takie kabaretowe sny a nie sny koszmary. Macierewicza wytrzymam.

Ja się właśnie pakuje i po południu do pociągu. Ostatni raz w pociągu siedziałam w 2005 roku jak na koncert Iron Maiden jechałam do Chorzowa[emoji12]

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

Może poleciał na jej głos haha :) mnie już kilka razy śnił się bąbelek :) kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo a mi się w pierwszej ciąży zawsze śnił chłopak i nie wiedzialam czemu tak bo nastawialismy sie na dziewczynkę no i okazało się ze jednak wyszedł chłopak :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dzień dobry dziewczyny!
Ale tu wesoło z rana. U mnie niestety ciężka noc bo starszak ma jelitówkę i wymiotował pół nocy :(
Ja tez najgorzej czuje sie wieczorami. Mam straszne mdłości i zeby nie wymiotować po prostu kładę sie spać. Inaczej chyba bym ciagle siedziała w toalecie :(

Ja tez prowadzę ciąże w luxmedzie w Krakowie (wszystkie tam prowadziłam) i jestem bardzo zadowolona. Lekarz w gabinecie ma usg nue jakieś super ale wszystko widać. Dostaje sie taka listę badań na cała ciąże i tam sa trzy "usg ciąży", trzeba sie na nie osobno umówić. Jest ono robione tylko w jednej placówce, na super sprzęcie i lekarze którzy je wykonują maja certyfikat FMF.
W innych miastach jest inaczej?

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png

reklama
Ja dziś jakoś słabo spałam i budzilam się chyba z 5 razy. Od dzisiaj też na eutyroxie. Wczoraj mi endokrynolog humor poprawił mówiąc ze wyglądam na 19 lat xD flirciarz.

Insta mam ale nie wrzucam nic ciazowego bo mam publiczny, ale chętnie zajrzę do Was :) jak Was ktoś zaobserwuje z ironicznym nickiem to ja [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry