No widzisz są lekarze i... lekarzeA to ja nie trafilam na dobrego. Ta Pani jak dowiedziala sie ze planuje ciaze to od razu komplet badan, usg... no i omowienie co bedzie dalej :-)
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Powalone sny chyba każdej z nas się trafia. Oby były to tylko takie kabaretowe sny a nie sny koszmary. Macierewicza wytrzymam.
Ja się właśnie pakuje i po południu do pociągu. Ostatni raz w pociągu siedziałam w 2005 roku jak na koncert Iron Maiden jechałam do Chorzowa[emoji12]
Ja się właśnie pakuje i po południu do pociągu. Ostatni raz w pociągu siedziałam w 2005 roku jak na koncert Iron Maiden jechałam do Chorzowa[emoji12]
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Moja propozycją na imie dla Synka byl min. Antos ale maz sie nie zgodzil bo ...Macierewicz... i na nic tlumaczenia nie i koniecDodam jeszcze, że Mój starszy syn urodził się tego samego dnia co Antoni Macierewicz , wiecz chyba wystarczy nam juz powiązań z tym Panem [emoji23][emoji23][emoji23]
U
użytkownik 16
Gość
To Jaruś tez pewnie odpada[emoji12]Moja propozycją na imie dla Synka byl min. Antos ale maz sie nie zgodzil bo ...Macierewicz... i na nic tlumaczenia nie i koniec
Zając Czerwcowy
Hahahahaha[emoji23] nie smiem proponowac ;-)To Jaruś tez pewnie odpada[emoji12]
Aleksandrax
Ooo a mi się w pierwszej ciąży zawsze śnił chłopak i nie wiedzialam czemu tak bo nastawialismy sie na dziewczynkę no i okazało się ze jednak wyszedł chłopakMoże poleciał na jej głos haha mnie już kilka razy śnił się bąbelek kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
yoohoosek
Dzień dobry dziewczyny!
Ale tu wesoło z rana. U mnie niestety ciężka noc bo starszak ma jelitówkę i wymiotował pół nocy
Ja tez najgorzej czuje sie wieczorami. Mam straszne mdłości i zeby nie wymiotować po prostu kładę sie spać. Inaczej chyba bym ciagle siedziała w toalecie
Ja tez prowadzę ciąże w luxmedzie w Krakowie (wszystkie tam prowadziłam) i jestem bardzo zadowolona. Lekarz w gabinecie ma usg nue jakieś super ale wszystko widać. Dostaje sie taka listę badań na cała ciąże i tam sa trzy "usg ciąży", trzeba sie na nie osobno umówić. Jest ono robione tylko w jednej placówce, na super sprzęcie i lekarze którzy je wykonują maja certyfikat FMF.
W innych miastach jest inaczej?
Ale tu wesoło z rana. U mnie niestety ciężka noc bo starszak ma jelitówkę i wymiotował pół nocy
Ja tez najgorzej czuje sie wieczorami. Mam straszne mdłości i zeby nie wymiotować po prostu kładę sie spać. Inaczej chyba bym ciagle siedziała w toalecie
Ja tez prowadzę ciąże w luxmedzie w Krakowie (wszystkie tam prowadziłam) i jestem bardzo zadowolona. Lekarz w gabinecie ma usg nue jakieś super ale wszystko widać. Dostaje sie taka listę badań na cała ciąże i tam sa trzy "usg ciąży", trzeba sie na nie osobno umówić. Jest ono robione tylko w jednej placówce, na super sprzęcie i lekarze którzy je wykonują maja certyfikat FMF.
W innych miastach jest inaczej?
reklama
Aleksandrax
Ja dziś jakoś słabo spałam i budzilam się chyba z 5 razy. Od dzisiaj też na eutyroxie. Wczoraj mi endokrynolog humor poprawił mówiąc ze wyglądam na 19 lat xD flirciarz.
Insta mam ale nie wrzucam nic ciazowego bo mam publiczny, ale chętnie zajrzę do Was jak Was ktoś zaobserwuje z ironicznym nickiem to ja [emoji14]
Insta mam ale nie wrzucam nic ciazowego bo mam publiczny, ale chętnie zajrzę do Was jak Was ktoś zaobserwuje z ironicznym nickiem to ja [emoji14]