reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej babeczki ale macie sny [emoji3] ja non stop chodze nie wyspana ale to dlatego ze maly caly czas budzi sie 2 razy w nocy na mleko... Nie wiem o ktorej musialabym sie klasc zeby sie wyspac... Ja snow nie pamietam albo nic mi sie nie sni :)
Zab mnie dzisiaj rozbolal :( w poniedzialek do dentysty i sie boje... Daja znieczulenie w ciazy??

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Hej, się uśmiałam z tych snów, ja też mam tak porąbane, ze aż wstyd opisywać :D

Wczoraj mi wszedł taki ból w ledzwie, ze ani chodzić ani leżeć, jak nie przejdzie to chyba pojadę na IP, myślicie, ze to nie zbyt błahy powód? Dosłownie boli tak jakbym miała rodzić

Hej babeczki ale macie sny [emoji3] ja non stop chodze nie wyspana ale to dlatego ze maly caly czas budzi sie 2 razy w nocy na mleko... Nie wiem o ktorej musialabym sie klasc zeby sie wyspac... Ja snow nie pamietam albo nic mi sie nie sni :)
Zab mnie dzisiaj rozbolal :( w poniedzialek do dentysty i sie boje... Daja znieczulenie w ciazy??

oar8s65gmlqg37sx.png
Moj podibno ma jakies speszial for ciezarne. A wybieram sie po swietach na plomby a bez znieczulenia nie dam.sie tknąć [emoji33]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Emkamat rozgrzej sobie może plecy jakimś ciepłym okładem. Powinno pomóc [emoji4] uważam ze w ciąży nie ma błahych powodów

Z tego co wiem jest jakieś specjalne znieczulenie w ciąży, wiec spokojnie.

Emkamat wg mnie żaden powód nie jest błahy- źle sie czujesz, bardzo cie boli jedź!

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png

Hej,
Ciekawe co to jest z tymi snami że w ciąży takie się pojawiają. mi natomiast śnił się Jason stataham, że zabrał mnie do swojego domu w górach na randkę, kominek wino, ach dobrze ze się obudziłam bo nie wiem jakby się to skończyło heheheh
A dodam że to mój ideał mężczyznay ;-)
Oprócz mojego męża oczywiście ;-) ;-) hehe

Dziś o 8 rano pomyślałem o sosie tatarskim i musiałam lecieć do sklepu bo bym nie przeżyła gdybym godziny nie miała :-) a wcale nie jestem maniakiem, jem go raz w roku na święta :-)

Hej,
Ciekawe co to jest z tymi snami że w ciąży takie się pojawiają. mi natomiast śnił się Jason stataham, że zabrał mnie do swojego domu w górach na randkę, kominek wino, ach dobrze ze się obudziłam bo nie wiem jakby się to skończyło heheheh
A dodam że to mój ideał mężczyznay ;-)
Oprócz mojego męża oczywiście ;-) ;-) hehe

Dziś o 8 rano pomyślałem o sosie tatarskim i musiałam lecieć do sklepu bo bym nie przeżyła gdybym godziny nie miała :-) a wcale nie jestem maniakiem, jem go raz w roku na święta :-)
Ja ostatnio miałam ochotę na ćwikłę a też ja jem raz do roku na wielkanoc[emoji12]

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

reklama
Do góry