reklama
motylek05
Fanka BB :)
Tak mi przykro ;(Nie wiem od czego zacząć... Nie udało się [emoji45][emoji22][emoji22]serduszko przestało bić.
Poczytaj o mleczku pszczelim... Dzis zapytam gina czy moge je brac w ciazy...naprawde to jest dobrodziejstwo! Leczy nawet bezplodnosc...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
madireiro
Madireiro to ile ty masz lat?
38 lat i wagę trzycyfrową.. więc tu już nie nadwaga a otyłość
Ja mam 34 i tez waga trzycyfrowa . Glowa do góry urodzimy zdrowe bobasy38 lat i wagę trzycyfrową.. więc tu już nie nadwaga a otyłość
madireiro
Ja mam 34 i tez waga trzycyfrowa . Glowa do góry urodzimy zdrowe bobasy
:-))))
Ja wiem, ze nie ma się z czego cieszyć, ale dobrze wiedzieć że w ciąży geriatryczno-otyłej nie jestem takim dinozaurem na wymarciu
Haha [emoji23] [emoji23] [emoji23] nooo jest nas przynajmniej dwie:-))))
Ja wiem, ze nie ma się z czego cieszyć, ale dobrze wiedzieć że w ciąży geriatryczno-otyłej nie jestem takim dinozaurem na wymarciu
Mam pytanie do dziewczyn z problemami tarczycy.
Właśnie dostałam wyniki badań. TSH mi podskoczyło do 3,1. Wiem ze w ciąży powinno być maks 2,5. W poprzedniej ciąży kontrolowałam na bieżąco i nigdy nie miałam więcej niż 2.
Najwcześniejsza wizyta u endo to dopiero 2.11, bo mamy długi weekend. Zaczynam się schizować czy to nie za długo , w sensie to prawie cały tydzień ciąży bez ewentualnych leków. Teraz ich. nie biorę bo nie było potrzeby.
I jeszcze przeciwciała zawsze miałam wysokie na poziomie 200-300. 6 tyg temu nawet 800. Teraz mi nie zleciła przeciw iał wiec nie wiem.
Pytanie: czy mam spokojnie czekać do wizyty czy poruszyć niebo i ziemię?
Hej! Ja zaszłam w ciaze przy tsh 3,6 ale akurat mialam wizyte u endo i od razu mi zwiekszyla dawke euthyroxu z 25 do 50.Po 2tyg. spadlo mi do 2,10 i znowu zwiekszyla dawke do 75. Z tego co pamietam to w ciazy tsh powinno oscylowac w granicach 1,5.
Ja bym chyba zaczela na poczatek brac 25 a potem szybko do endo aby ustalil ci dawke.
reklama
KaSia86
Nie martw się, moja pierwsza ciąża też zaczynała się od 104kg (przy wzroście 178) i wszystko było super mimo że przytyłam 40 kg [emoji44] Teraz też startuję z wysokiej wagi, bo nie zdążyłam schudnąć do końca, ale od początku staram się pilnować i w miarę kontrolować zachcianki...38 lat i wagę trzycyfrową.. więc tu już nie nadwaga a otyłość