reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka, ale jazda z tym kurierem :wściekła/y: wkurzylabym się

Monya ja bym szukała gdzieś wizyty
Majka, ale jazda z tym kurierem :wściekła/y: wkurzylabym się

Monya ja bym szukała gdzieś wizyty na cito. To naprawdę już sporo podwyższone TSH. No i przede wszystkim od jutra bym sama już zwiększyła dawkę euthyroxu o 25.
No i się wkurwilam ale po tej diagnozie zapomniałam.

reklama
To wiecie co ten gin dzisiaj zrobił podczas wizyty? Z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać. Pojechał do domu odebrać paczkę od kuriera! musiałam wyjść z gabinetu i 15 minut poczekać. Byłam w lekkim szoku.
No nie wierzę ! Jakas kpina . Chyba bym go zbiła.. przepraszam na pewno bym go zbiła [emoji23] strasznie agresywna i nerwowa się zrobiłam w ciazy[emoji14]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

No niestety, idąc prywatnie do ginekologa za wszystkie badania trzeba płacić. Przeraża mnie to bo też chodzę prywatnie. Na NFZ najszybciej chcieli mnie przyjąć w grudniu :/
Prywatne wizyty to masakra, ja wczoraj ponad 150zł zapłaciłam za samo usg i bHCG... W poniedziałek postaram się już na NFZ umówić, ale w przyszłym tygodniu usg znów prywatnie...

hchy3e3kytsrn59e.png

Dziewczyny aż boję się wchodzić tu na forum bo ostatnio nie za dobre wieści są :/ Sama zaczynam świrować czy wszystko ok. A II wizyta dopiero 10,11... Coś ostatnio Wroniasta i Madireiro sie nie odzywają...Oby wszystko bylo u nich ok. Witajcie nowe mamuśki

Jestem jestem, tylko tak zaganiana że w domu po pracy padam na nos i nie ogarniam reszty. Dzięki za pamięć Caixa :*
Czuję się dobrze, mdłości tylko wieczorem po obiedzie - wieczór bez pawia to wieczór stracony :p (sorry za dosadność:).
Za tydzień mam wizytę u ginka i mam nadzieję, że zobaczę już serduszko. Trochę się boję... lekarz powiedział, że ze względu na wiek i sporą nadwagę ciąża jest wysokiego ryzyka...

Jestem jestem, tylko tak zaganiana że w domu po pracy padam na nos i nie ogarniam reszty. Dzięki za pamięć Caixa :*
Czuję się dobrze, mdłości tylko wieczorem po obiedzie - wieczór bez pawia to wieczór stracony :p (sorry za dosadność:).
Za tydzień mam wizytę u ginka i mam nadzieję, że zobaczę już serduszko. Trochę się boję... lekarz powiedział, że ze względu na wiek i sporą nadwagę ciąża jest wysokiego ryzyka...
U mnie też problem z nadwagą. Ale mam pare koleżanek które są grubsze ode mnie i urodzily i wszystko bylo pięknie. Jedna nawet bliźniaki urodzila:) nie ma się czym sterować

Ja też mam nadwagę i ciąża z synkiem idealna więc wszystko zależy od organizmu. Przytyłam 18 kg a po 3 miesiącach karmienia było już -28 kg.

Ja przyjmuje ok 5 x 400 kwasu foliowego.

Gratuluję dzisiejszych serduszek!

Anula Twój synek ma takie długie drzemki? :) zazdroszczę :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry