reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dołączam do otyłych... ważę prawie tyle, co przy porodzie synka... zapewne na finiszu moja waga też będzie 3-cyfrowa, a mam 162cm wzrostu... no, ale nie mam wpływu zbytnio na to. Przez hormony przytyłam kilkanaście kg i mimo diet i ruchu waga stoi, co mi się udało schudnąć to potem przy jakimś stresie czy zawirowaniach hormonalnych wracało - mam nadzieję, że nie przytyję teraz dużo, a po porodzie zgubię kg

74703e3ksg0ul1uj.png
Ja sie dopisuje..zaczynam z waga z jaka rodzilam wczesniejsze dziecko czyli 79 kg przy wzroscie 164..jaj zaczynalam sie starac mialam 61 kg..nie ma jak tabletki [emoji58][emoji53]

reklama
Do geriatrycznej się dopisuję bo mam 38 lat [emoji3]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha ha ja się też dopisuje z wiekiem 38 [emoji38]
Jak byłam wczoraj na wizycie to gin patrzy na ten mój pesel i pyta a ile ty masz lat??? ( ma taki dziwny urok ze gada na "ty") ja mu na to no wiem ze dużo. ... 38 i w TYM wieku Ci się dziecka zachciało? ?? Ale spoko dziewczyny damy radę [emoji1]
Witam nowe mamusie [emoji11]
Gratki dla wszystkich co widziały i uwierzyły[emoji1]

Ja na pocieszenie powiem wam, ze moja waga byla 3 cyfrowa po pierwszym porodzie, ale diety dawaly tyle ze wiecej przytylam. Poddalam sie operacji bariatrycznej zalozyl opaske na zoladek (resekcji nie chcialam bo wiedzialam ze jeszcze zajde w ciazej), schudlem 36kg. Zadko o o tym mowie, ale wiem ze ze zgubionymi kilogrami lepiej sie czuje. Dalej nie jestem wagi lekkiej i nigdy nie bede, ale z rozmiaru 48 zeszlam na 42.

Ha ha ha ja się też dopisuje z wiekiem 38 [emoji38]
Jak byłam wczoraj na wizycie to gin patrzy na ten mój pesel i pyta a ile ty masz lat??? ( ma taki dziwny urok ze gada na "ty") ja mu na to no wiem ze dużo. ... 38 i w TYM wieku Ci się dziecka zachciało? ?? Ale spoko dziewczyny damy radę [emoji1]
Witam nowe mamusie [emoji11]
Gratki dla wszystkich co widziały i uwierzyły[emoji1]

Strasznie bezpośredni ten Twój lekarz [emoji23] Mój mi wieku nie przytykał na szczęście, co więcej- ucieszył się że zdecydowaliśmy się na drugie [emoji12] Pewnie dlatego, że znów będzie doił kasę parę miesięcy [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kytsrn59e.png

Ja na pocieszenie powiem wam, ze moja waga byla 3 cyfrowa po pierwszym porodzie, ale diety dawaly tyle ze wiecej przytylam. Poddalam sie operacji bariatrycznej zalozyl opaske na zoladek (resekcji nie chcialam bo wiedzialam ze jeszcze zajde w ciazej), schudlem 36kg. Zadko o o tym mowie, ale wiem ze ze zgubionymi kilogrami lepiej sie czuje. Dalej nie jestem wagi lekkiej i nigdy nie bede, ale z rozmiaru 48 zeszlam na 42.

Ja schudłam 66kg bo resekcji(byłam strasznie otyła ), ale zeszłam do wagi 104kg i zaszłam w ciążę... Myślałam, że starania potrwają dłużej i zdążę zrzucić jeszcze ze 25, a tu bach-w pierwszym cyklu mężuś trafił [emoji23] Pozostaje mi pilnować się żeby dużo nie przybrać i kontynuować chudnięcie po ciąży [emoji12]

hchy3e3kytsrn59e.png

Dlatego widzicie dla tych powyzej trzech cyfr, chirurgia pomaga.

Szkoda tylko że ludzie nie są informowani o takich możliwościach...[emoji54] Ja miałam operację dzięki mojemu rodzinnemu, wspaniały człowiek [emoji178] A teraz sama wszystkim dookoła opowiadam w jaki sposób schudłam, bo nie wierzą... Dzięki mnie już 3 dziewczyny z mojego otoczenia poddały się operacji, a kolejna idzie we środę [emoji178]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Do góry