reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej[emoji4]

Powodzenia na dzisiejszych wizytach[emoji3]

Ja mam niby dzisiaj prenatalne ale nie jadę. W piątek pomierzyla przeziernosc karkową, kość nosową i udową i stwierdziła że ona nic nie widzi złego, więc nie jadę.

Jestem za Becią i Majką [emoji4] super ze będziemy mieć w końcu jakąś kontrolę nad wątkiem

Majka mówię ci próbuj tego sudokremu na twarz na noc, u mnie już po jednej nocy było mniej tych pryszczy [emoji5]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Dzięki dziewczynki za poparcie a za Becią też byłam od początku ! :D

Kurcze, zapomniałam o tym sudokremie! Jutro się ruszę to gdzieś kupię, na zadupiu siedzę, lekko nie jest.

reklama
Udaj ze myślałaś ze to bal karnawałowy i idź w masce [emoji38][emoji48]

Aaaaaaahahahaha dobre, to byłoby najlepsze wyjście :D
Witam ;) ja juz w pracy. Sypie śnieg i do pracy zamiast 20 min jechalam 40min...wiadac ze opony letnie jeszcze na drodze dominują bo ludzie to jeździć dzis nie potrafia :/ masakra.

To nie ja, zostałam w domu :D

Kobietki odnośnie właśnie trądziku w ciąży. Mam masakre na twarzy . Wydaje mi się ze to wina duphastonu i luteiny w moim przypadku. Myślałam o wizycie u kosmetyczki. Polecacie jakieś zabiegi sprawdzone ? Myślałam nawet o kwasach ( o ile można) ale boję się bo skórę mam wyjątkowo wrażliwa teraz i suchą . Jakaś masakra [emoji58] aż do ludzi mi się nie chce wyjść.

34bwyx8dkk6avua5.png

My dzisiaj z mężem malujemy. U nas za oknem śnieg prawie stopniał :( a szkoda ja jeszcze nie wychodziłam ale mąż mówi ze strasznie zimno. U mnie chyba czas na melisę strasznie się denerwuje, wszystko mnie drażni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie :p

Kobietki odnośnie właśnie trądziku w ciąży. Mam masakre na twarzy . Wydaje mi się ze to wina duphastonu i luteiny w moim przypadku. Myślałam o wizycie u kosmetyczki. Polecacie jakieś zabiegi sprawdzone ? Myślałam nawet o kwasach ( o ile można) ale boję się bo skórę mam wyjątkowo wrażliwa teraz i suchą . Jakaś masakra [emoji58] aż do ludzi mi się nie chce wyjść.

34bwyx8dkk6avua5.png
Na pewno połowa zabiegów odpada. Oczyszczanie porów parą polecam a na suchość ja mam maść na atopowe zapalenie skóry, można w ciąży. Sposobu żadnego na same pryszcze nie mam bo sama z nimi przegrywam twarz, plecy, dekolt... Ja też przyjmuję duphaston teraz schodzę do 1 tabletki na dzień bo mi się kończy. Myślisz że ten lek może pogarszać sprawę? Kto ma dzisiaj wizytę? Mógłby się ktoś zapytać?

U mnie też ciągle pryszcze wyłaża. Żeby tylko na twarzy... Ramiona dekolt pośladki uda... Nigdy tak nie miałam...chyba wina hormonów.

Ciacho ja mam genetyczne w tym dniu co Ty ;-) a jak u Ciebie z objawami?
Na początku spoko tylko brzuch wypchało i wieczne zmęczenie a teraz piatek i sobota zero energii nic nie mogłam jeść tylko lezalam nawet wody balam sie napic żeby nie zwisac nad muszlą a wczoraj juz odpuściło tylko mdłości ale jestem wstanie wszystko znieść dla maluszka

reklama
Witam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie :p
Witamy[emoji4] czuj się jak u siebie [emoji4]

Do góry