Hejka! Opowiedz coś o sobie z kąd jesteś, ile masz lat itp Witamy Dużo dziewczyn ma wizytę 7.12 będzie się działoWitam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Odkąd zaczęłam go brać . To od tego momentu mnie wypryszczylo. 1 ciąża cera super. Teraz też . 3 tyg biorę duphaston i luteine i tragedia. Koleżanka miała to samo. I np na rękach , plecach takie bolące wypryski.Na pewno połowa zabiegów odpada. Oczyszczanie porów parą polecam a na suchość ja mam maść na atopowe zapalenie skóry, można w ciąży. Sposobu żadnego na same pryszcze nie mam bo sama z nimi przegrywam twarz, plecy, dekolt... Ja też przyjmuję duphaston teraz schodzę do 1 tabletki na dzień bo mi się kończy. Myślisz że ten lek może pogarszać sprawę? Kto ma dzisiaj wizytę? Mógłby się ktoś zapytać?
Też mi każdy mówi że to wina hormonuw i że nic z tym się nie da zrobić W dwóch poprzednich ciążach tak nie miałam a mam chłopca i dziewczynkę to co to teraz będzie... hehehe Ktoś się orientuje czy ten trądzik w ogóle przechodzi tak jak mdłości?U mnie też ciągle pryszcze wyłaża. Żeby tylko na twarzy... Ramiona dekolt pośladki uda... Nigdy tak nie miałam...chyba wina hormonów.
motylek05
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy
Czesc [emoji3]Witam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie
Zając Czerwcowy
U mnie też ciągle pryszcze wyłaża. Żeby tylko na twarzy... Ramiona dekolt pośladki uda... Nigdy tak nie miałam...chyba wina hormonów.
Wrrr ja tez tak mam od paru dni. Krosty na twarzy. Plecach. Ramionach. Jakis tragizm...
Ostatnia edycja:
madireiro
Witam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie
Witaj Ja też mam termin na 16.06, chociaż z usg wychodzi mi 23.06. ale lekarz kazał zostawić ten pierwszy bo i tak będzie cc.
O rany te babki z dc są jakieś dziwne... jak mozna było tak powiedzieć dzieciom... brak słów
Mam już termin badań prenatalnych - 16.12.2016 - chyba najpóźniej z nas wszystkich
reklama
Zając Czerwcowy
A myslalam ze bede sama jedna tak pozno 7.12 [emoji23] fajnie ze bedziecieHejka! Opowiedz coś o sobie z kąd jesteś, ile masz lat itp Witamy Dużo dziewczyn ma wizytę 7.12 będzie się działo