reklama
Takie baby na własną dupe patrzą.Żartujesz chyba?! Matko jak takie nieprzemyślane słowa mogą zaboleć i namieszać w życiu młodej osoby! Ba! Dziecka przecież! Kompletny brak myślenia ze stron tych babek...
Idę maseczkę sobie walnąć. Moje pryszcze ewoluują, jest coraz gorzej. Jak ja mam wyjść z domu. Mój syn ostatnio powiedział teściowej że mama ma pryszcze wszędzie, nawet na plecach a na tyłku galaretę. Kochane dzieciaczki... W sobotę mikołajki u mojego K z pracy, co robić!
emkamat10
Fanka BB :)
Mayka i Ty Emkamat Możemy mieć 3 moderatorki)))
Ja nieeee, nie nadaje się do takich spraw
*Vanilia*
Moderatorka
Hej[emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach[emoji3]
Ja mam niby dzisiaj prenatalne ale nie jadę. W piątek pomierzyla przeziernosc karkową, kość nosową i udową i stwierdziła że ona nic nie widzi złego, więc nie jadę.
Jestem za Becią i Majką [emoji4] super ze będziemy mieć w końcu jakąś kontrolę nad wątkiem
Majka mówię ci próbuj tego sudokremu na twarz na noc, u mnie już po jednej nocy było mniej tych pryszczy [emoji5]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach[emoji3]
Ja mam niby dzisiaj prenatalne ale nie jadę. W piątek pomierzyla przeziernosc karkową, kość nosową i udową i stwierdziła że ona nic nie widzi złego, więc nie jadę.
Jestem za Becią i Majką [emoji4] super ze będziemy mieć w końcu jakąś kontrolę nad wątkiem
Majka mówię ci próbuj tego sudokremu na twarz na noc, u mnie już po jednej nocy było mniej tych pryszczy [emoji5]
Rybcia2309
Nie wiem co się stało, ale bardzo współczuję mogę ci powiedzieć tylko jedno z perspektywy matki, nie musisz nic czuć teraz, ale jak maluszek się urodzi poczujesz że już nigdy nie będziesz sama i nikt tak cię nie pokocha i ty nikogo jak dziecko, to najlepsze co mogło cię spotkać bo żaden facet nigdy nie da ci tego co da ci dziecko, żaden nie będzie wart tyle co uczucie które uzyskasz, może nie odrazu ale poczujesz największe szczęścieJa nawet nie mam odwagi nic planować. Zycie mi się kompletnie rozbiło i nawet imienia dla dziecka nie potrafię wymyślić. Takie rzeczy jak imię dla dziecka, poród, pierwsze uśmiechy, pierwsze kroczki. To wszystko mialam przeżywać z mężem. Mieliśmy razem wymyślić imię, wybrać rodziców chrzestnych, urządzić pokoik dla dziecka w naszym domu który mieliśmy razem zacząć budować. Teraz juz tego nie będzie.
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
Udaj ze myślałaś ze to bal karnawałowy i idź w masce [emoji38][emoji48]Idę maseczkę sobie walnąć. Moje pryszcze ewoluują, jest coraz gorzej. Jak ja mam wyjść z domu. Mój syn ostatnio powiedział teściowej że mama ma pryszcze wszędzie, nawet na plecach a na tyłku galaretę. Kochane dzieciaczki... W sobotę mikołajki u mojego K z pracy, co robić!
reklama