Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja tez jeszcze tfu tfu nie mam rozstepow... ciekawe jak dlugo skora jeszcze wytrzyma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szpilki.... pozazdrościć tylko [emoji4]Ja na niedzielna komunie planuje szpilki. Mam nadzieje ze nie spuchne... w ogole tak mi sie nie chce tam isc...
ja nie planuje przed 30 kolejnego więc luz Na razie muszę skończyć szkołę, studia, kupić mieszkanie i zacząć trochę żyć potem moge sie wpakować znów w pieluchyZastanow sie czy jest sens przed kolejna ciaza
Ja chcialam isc na take zelazko ujedrniajace i serio ujedrnia i to bez cwiczen zeby sobie brzuch troche ujedrnic ale szkoda mi kasy jak i tak planujemy drugie pojde po zakonczonej produkcji
Ja dzis nigdzie nie wychodze. Sprzatalam - chyba juz mi sie zalacza wicie gniazda bo sprzatam kazdy najmniejszy zakamarek
Hmmm ja na obiad mam pomidorowke od meza wiec moze i Ty wykombinuj na szybko jakas zupe ? Ale ochoty na jedzenie nie mam...
w środę mam wizytę więc liczę że wtedy się dowiem. Ale jestem już tak zdesperowna że nie powiem co bym temu lekarzowi zrobiła żeby tylko nie kazał mi czekać do końca maja [emoji23][emoji23][emoji23]Anusiek super wieści [emoji4]
Bellax hehe te nasze bobasy uparte. będą Ci robić cesarke jak dopiero zacznie się coś dziać? Czy jesteś umówiona na termin cc?
Efta współczuję rozstępów [emoji20] mam cichą nadzieję że u mnie się nie pojawią, choć jeszcze nic nie powiedziane. Wstydzić się nie ma czego, ale jasne że każda kobieta chce wyglądać jak najlepiej [emoji4]
Ja dzisiaj o dziwo energii mam sporo, i zwerbowałam męża do malowania przedpokoju. [emoji3]
ku... dlatego jak wysłałam dziś M. do biedro żeby kupił jedną małą paczkę dada 2 to nic na półce nie było [emoji23][emoji23]A od dzisiaj jest w Biedrze promocja na pieluchy Dada i inne dzieciowe rzeczy!