reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

na zapalenie mieszków włosowych

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Contractubex potwierdzam bardzo poprawia wygląd blizn. Mój ojciec kiedyś na grilu integracyjnym tak się zchlał z kumplami, poszedł w krzaki sie odlac i stracił na chwilkę "przytomność ". Koleżanka go znalazła z całą morda zakrwawiona. Miał spora bliznę na policzku a po tej maści trzeba się mocno wpatrywać i wręcz szukać tej blizny.

Mi na ostatniej wizycie mówił że się juz skróciła i to na tym etapie normalne.Ciekawe co powie jutro.Z wagą to nigdy nie wiadomo..sprzet mojego gina z tego co zauwyżyłan to zawyża wagę bo na genetycznych była niższa o jakieś 300g.

Mi do tej pory skracała sie 2-3 mm na miesiąc.
Z synkiem w 38 tc miałam 2,5 cm i poród zaczął się po 2 tyg. Więc teraz liczę, ze te 2 tyg się uda wytrzymać tez.

Skąd ja to znam... " Masz leżeć plackiem bo od porodu dzieli cie włosek"... tsa... po 36tc uprawiam normalnie seks, normalnie się ruszam, biore bardzo ciepłe kąpiele, przestałam brać już nospe... i co? cisza

w57vyx8dubspq12k.png
Hehe to tak jak u mnie niby szyjki już praktycznie nie ma a ja nie rodzę. A biały w ogóle nie brałam pomimo że od 2 miesięcy mam zapisana 3x2 dziennie.

reklama
Do góry