reklama
Arya88
Fanka BB :)
Arya88
Dołączam do klubu bolącego spojenia. Ból jest jeszcze znosny (nie krzyczę i nie płaczę), ale martwi mnie jego w miarę stały charakter. Nie że się przeforsuje czy coś, ale boli jak chodzę, stoję, siedzę, a od wczoraj czasem nawet jak leżę :/ W pierwszej ciazy bolalo tylko po dlugim chodzeniu. Dobrze ze juz w srode wizyta to zapytam o to.
Ja miałam wczoraj wizytę, lekarz powiedział, że to oznaka, że już się rozluźnia
Marciotek88
Kochana wiem co czujesz, walczę z tym od kilku tygodni. Jak bym widziała siebie!Ja też mam skurcze od czasu do czasu, ale to takie wiecie, trochę trzymają i koniec. Pomału macica sobie trenuje.
Często też przy ruchach małego brzuch mi twardnieje i mam wrażenie skurczu.
Martwi mnie tylko to moje spojenie, boli coraz bardziej - tzn. daje radę funkcjonować jeszcze w miarę normalnie, ale przewracanie z boku na bok potrafi wybudzić, jak ubieram spodnie to łzy w oczach stają, ciężko mi chodzić :/ mam nadzieję, że to nic takiego, w I ciąży nie miałam czegoś takiego
A chodzenie to jest masakra, ciężko majty nawet zdjąć :-o
Ale jeszcze trochę i się to skończy
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Ojoj, to jutro prasuje, bo zostanę z ręką w nocniku jeszcze.
mlodamama21
Arya88
Arya88
reklama
Zając Czerwcowy
Do bolacego spojenia dołaczam i ja. Najgorzej jest jak wstaje i te pierwsze kilka krokow. Skurczy brakDołączam do klubu bolącego spojenia. Ból jest jeszcze znosny (nie krzyczę i nie płaczę), ale martwi mnie jego w miarę stały charakter. Nie że się przeforsuje czy coś, ale boli jak chodzę, stoję, siedzę, a od wczoraj czasem nawet jak leżę :/ W pierwszej ciazy bolalo tylko po dlugim chodzeniu. Dobrze ze juz w srode wizyta to zapytam o to.
A teraz jem czekolade gorzka cobym przespala noc bez skurczow