reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Teraz się obawiam czy brać aż 3 xd
Na nie wiem ile mialo magne b6 ale tego tez bralam 3x1
Poza tym skoro lekarz tak zalecil to ja bym obaw nie miala :)
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Anulka, ale super. Nie ma to jak w domu. Fajnie, że poród masz już za sobą. Przede wszystkim masz już dzidziusia po tej stronie, możesz tulić, całować. Nie spieszy mi się do porodu, ale czekam z niecierpliwością na moment aż zobaczę swoje dziecko. Jestem ciekawa jak będzie wyglądać, do kogo będzie podobna :-)

A ja z kolei słyszałam że magnezu się nie da przedawkować bo jego nadmier jest poprostu nie przyswajany. Poza tym utrzymuje się w organizmie tylko 24h więc niedobory Trzeba uzupełniać bardzo na bieżąco;)

w57vyx8dubspq12k.png

Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)

A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]
1494691231-aaaaaa.jpeg
1494691236-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)

A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]
1494691231-aaaaaa.jpeg
1494691236-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ale super niespodzianka !

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

1494691231-aaaaaa.jpeg
1494691236-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Super niespodzianka [emoji7]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

1494691231-aaaaaa.jpeg
1494691236-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ale czad:))) Ojj ja też bym chciała żeby ktoś takie cudo zorganizował:) Świetny pomysł:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja z kolei słyszałam że magnezu się nie da przedawkować bo jego nadmier jest poprostu nie przyswajany. Poza tym utrzymuje się w organizmie tylko 24h więc niedobory Trzeba uzupełniać bardzo na bieżąco;)

w57vyx8dubspq12k.png

Z magnezem to prawda. Ale podobno trzeba uważać z witamina B bo jej przedawkowanie zwłaszcza długotrwałe nie jest dobre. Dlatego mój lekarz zaleca Asmag forte i witaminę B complex osobno. Magnezu biorę 4x2. I jeszcze staram sie jeść dużo produktów bogatych w ten pierwiastek [emoji3]

Gemina ale super niespodzianka!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry