reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Ps. Fajnie ze Was znalazłam [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png
Powodzenia w domu [emoji2] oby mala okazala sie anioleczkiem

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wreszcie Was doczytalam ...
U mnie tez synka urodziny od piatku...ogarnelam wszystko w koncu...bo taki sajgon mi pozostal ze szok....
Chodze jak polamana bo od czwartku przez te urodziny ciagle w ruchu ...dzis padam na ryj....
Maz pojechal sam na komunie i wroci w pobiedzialek wiec do tego czasu sama z synem...mam tylko nadzieje ze nie zaczne rodzic w tym czasie....

Jesli cjodzi o liczenie to lekarze generalnie biora pod uwage skonczony tydzien ciazy. Nawet pisala o tym Mamaginekolog.
Wiec ja tez wolalabym by mlody wstrzymal sie do skonczonego 38tyg czyli po 25 maja moge rodzic..a bardziej po 26...bo chcialabym pojsc do pkola na przedstawienie na dzien mamy...

c55f3e3kq403a9og.png

Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)

A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]
1494691231-aaaaaa.jpeg
1494691236-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Super :) Bardzo fajna niespodzianka! I jaki fajny prezent :)
Niby to taki amerykański zwyczaj, ale jaki fajny :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja też mam skurcze od czasu do czasu, ale to takie wiecie, trochę trzymają i koniec. Pomału macica sobie trenuje.
Często też przy ruchach małego brzuch mi twardnieje i mam wrażenie skurczu.
Martwi mnie tylko to moje spojenie, boli coraz bardziej - tzn. daje radę funkcjonować jeszcze w miarę normalnie, ale przewracanie z boku na bok potrafi wybudzić, jak ubieram spodnie to łzy w oczach stają, ciężko mi chodzić :/ mam nadzieję, że to nic takiego, w I ciąży nie miałam czegoś takiego

74703e3kkwoaumma.png

Też mam od czasu do czasu tzn skurcze. A od wczoraj boli mnie miednica. Tak trochę jakbym jeździła dużo na rowerze tylko ze czuje to jak stoję. I do tego takie rozpieranie bioder i ból bioder. To jest to spojenie o którym piszecie? Tak was boli?

reklama
Do góry