reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nakręcacie się okrutnie.
Dajcie jeszcze trochę im w brzuchach posiedzieć.

Ja umówiłam fryzjera i pedicure na 24.05. A wiadomo, że na porodówkę nie pójdę z odrostami [emoji6]
Tak więc jak dla mnie będzie to spowalniacz porodowy, żeby się nie wkręcić razem z Wami.
Ja mam fryzjera w czerwcu po 10 tym ;) i pedi tez i mani i rzesy wiec sory... nie moge rodzic wczesniej ;) a rzesy i mani i pedi planuje jeszcze przed samym terminem - szwagierka powiedziala, ze zejdzie na zawal ;) - ale musze. Jak z lysym okiem na porodowe i ze skorkami na kilometr...;) i tez musze sie wstrzymac ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Ja torbę sobie wczoraj wyprałam,ale miałam zamiar właśnie w jakieś woreczki te ciuszki włożyć.
Ja mam tylko ubranka 62 i nawet nie kompletowane tylko takie ,które mniej więcej do siebie pasują ;D
w razie w mąż mi przywiezie nowe ubranka ,gdyby były potrzebne a tak to jeśli urodzę o terminie zdrową dzidzię to na te 3 dni wystarczy.

A jakie macie ubranka na wyjście ze szpitala? jak planujecie ubrać dzidzię?

Ja kopiłam, tylko ubranka w rozmiarze 56 i 62. 56 nawet większość bo z tego co czytałam to nawet 4 kg dzieci się w nich mieszczą. :) Generalnie to nie ma jakiegoś szalu u mnie z ubrankami uważam ze kupiłam, nie duzo wszystko mieści mi się w jednej szufladzie :) Porobiłam komplety zapakowałam do torebeczek :D
Jak bedzie za malo to najwyżej moj B dokupi albo sobie zamówię przez internety. Ale jednak wolałam kilka sztuk mieć zeby B nie musiał mi na ostatnia chwile kupować. W koncu w szpitalu jest sie tylko 2 - 3 dni. A zanim on z pracy wroci, zanim kupi, zanim upierze, wyprasuje... O nie, nie to nie na moje nerwy :D

Ja juz obmyslilam. Ale ciągle cos dokładam. I tak dziś stwierdziłam ze w 1 torbie to ja za chiny z tymi pamperami, podkładami, podpaskami się nie zmieszczę jak nic w dwe pakuje. A i musze czukierki sobie kupic i jakies orzechy może dla mojego żeby z sil nie opadł:D
No js mojemu to chyba chipsy i litr coli [emoji23]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Dziewczyny coś chyba jest na rzeczy z tą pełnia, rozmawiałam dzis z moją położną środowiskową która pracuje w szpitalu i miała wczoraj dyżur i mówi że taki był ruch jak nigdy!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O matko jak powiedzialas polozna srodowiskowa to przypomnialo mi sie ze ja musze dupsko ruszyc do przychodni !

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja mam dwa komplety do szpitala, tylko na wyjscie .U nas tak jak u Justynki daja ubranka ,kocyki na pobyt.Kazali jeszcze wziac czapeczke na wyjscie [emoji106]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ciekawi mnie taka glupia rzecz ,czy wasze dzieci sa podobne do zdjec z usg?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry