reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny, wszystkim rozpakowanym wielkie gratulacje!! Ja dzis tez bylam u ordynatora, 1 czerwca stawiam sie na oddzial, i albo 1 bede miala cc albo 2 czerwca. Jak tak czytam ze juz czerwcowki sie rozpakowuja to az mnie stres zaczyna powoli ogarniac. Ja juz od dawna mam wszystko przygotowane,ale jestemw trakcie generalnego remontu lazienki i przedpokoju, plus odswiezania scian w pokojach wiec w domu mam jeden wielki burdel, a w week czeka mnie sprzatanie...

A ja mam jutro spotkanie z położną, 22 gina i wymaz a termin 18 czerwca więc jeszcze jeszcze. Do tego planujemy zakup nowego auta,musimy posadzić kwiatki ,wysprzątać dom. Jeszcze tyle rzeczy do zrobienia a tu czas leci jak szalony. Chciałabym dotrwać spokojnie do 38tc.A ostatnio tak dziwnie się czuję jakbym miała już rodzić,a nawet nie mam żadnej koszuli do porodu a nie wiem czy u nas w szpitalu dają.

Bellax te Twoje ciuszki dla małego są piękne :)
a co do ubranek to ja mam wszystkie 62 a jedne są większe a jedne mniejsze . Niektóre wyglądają jakby była różnica co najmniej 2 rozmiarów

Hmmm z tymi włosami to jest tak ze ja tez mialam odświeżyć kolor ale nie zdążyłam [emoji6] a z rana to bylam kilka razy na " dwójce " i tak cos podejrzewałam [emoji38] Dopiero jak mi ten czop odpadł to zaczęłam panikować ze jednak to JA będę musiala urodzić [emoji6]
Ja tez mam popakowane ciuszki w kompletach. Tylko wszystko za duże [emoji4]
Juz zapomniałam ze takie małe rączki mogą byc najpiękniejszą rzeczą na świecie [emoji7]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry