reklama
Hej dziewczyny, wszystkim rozpakowanym wielkie gratulacje!! Ja dzis tez bylam u ordynatora, 1 czerwca stawiam sie na oddzial, i albo 1 bede miala cc albo 2 czerwca. Jak tak czytam ze juz czerwcowki sie rozpakowuja to az mnie stres zaczyna powoli ogarniac. Ja juz od dawna mam wszystko przygotowane,ale jestemw trakcie generalnego remontu lazienki i przedpokoju, plus odswiezania scian w pokojach wiec w domu mam jeden wielki burdel, a w week czeka mnie sprzatanie...
efta22
Fanka BB :)
A ja mam jutro spotkanie z położną, 22 gina i wymaz a termin 18 czerwca więc jeszcze jeszcze. Do tego planujemy zakup nowego auta,musimy posadzić kwiatki ,wysprzątać dom. Jeszcze tyle rzeczy do zrobienia a tu czas leci jak szalony. Chciałabym dotrwać spokojnie do 38tc.A ostatnio tak dziwnie się czuję jakbym miała już rodzić,a nawet nie mam żadnej koszuli do porodu a nie wiem czy u nas w szpitalu dają.
Malinowa123
A jak to jest z tym watkiem zamknietym? Nie wszyscy maja do niego dostep tak?
dostaniesz antybiotyk przed porodem..A ja czekam na wizytę i standardowo ok 1,5godz opóźnienia grrr... i niestety wiem już,że gbs dodatni
Anulka.
Hmmm z tymi włosami to jest tak ze ja tez mialam odświeżyć kolor ale nie zdążyłam [emoji6] a z rana to bylam kilka razy na " dwójce " i tak cos podejrzewałam [emoji38] Dopiero jak mi ten czop odpadł to zaczęłam panikować ze jednak to JA będę musiala urodzić [emoji6]
Ja tez mam popakowane ciuszki w kompletach. Tylko wszystko za duże [emoji4]
Juz zapomniałam ze takie małe rączki mogą byc najpiękniejszą rzeczą na świecie [emoji7]
Ja tez mam popakowane ciuszki w kompletach. Tylko wszystko za duże [emoji4]
Juz zapomniałam ze takie małe rączki mogą byc najpiękniejszą rzeczą na świecie [emoji7]
reklama
Zając Czerwcowy
62 mam tylko suszarke...zauwazylam, ze nie mam 62 pod spiochy do szpitala, wiec zamowilam 7pak z zalando zwyklych bialych wybkeram sie do pepco moze tam.znajde jakies spiochy bo mam tylko 2 pary. No i pare sztuk 62 na krotki musze dokupic.