cymera
Fanka BB :)
aż mi ślinka poszła , uwielbiam devolajeJa ma devolaje na patelni..... któraś chętna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż mi ślinka poszła , uwielbiam devolajeJa ma devolaje na patelni..... któraś chętna?
to jak jest z tym zamknietym? :-)A jak to jest z tym watkiem zamknietym? Nie wszyscy maja do niego dostep tak?
Przebierac bo przebierac dla widzimisie to nie ale jak sie poulewa albo obsra po pachy to nie chce co chwila prac [emoji12]hehe ja suszarkę to mam niecałą i to wszystkiego łącznie z pieluchami ,ręcznikami i kocykiem nie wiem czy potrzeba mi aż tyle ubranek. W końcu nie będę dziecka co 2 godz przebierać a pewnie mi i tak ludzie poprzynoszą tego tyle,że nie zdążę malca we wszystko ubrać
A ja mam obok mamę ,więc pewnie Ona będzie u mnie w domu ogarnywać co i jak gdyby mąż był zestresowany . No i zapewne będzie do Jego dyspozycji ,gdyby trzeba było kupić ubranka a On by nie wiedział jakie. Chociaż na zakupach sobie dobrze radził
Ja,ja jestem w tak ciulowej dyspozycji ,że nie wiem czy nie zamówię czegoś na obiad bo nie wiem czy dam radę coś zrobić a tu jeszcze pranie muszę powiesić i naczynia pozmywać i drugie pranie puścić,masakra dawno się tak kiepsko nie czułam
napisz do Majki chyba ona się zajmuję tym , albo mi się wydaje .to jak jest z tym zamknietym? :-)
Zając ale przecież Rozalka będzie małym Aniołkiem który będzie się budził na karmienie i szedł spać dalej ?![emoji23] Jakie ulewanie?Przebierac bo przebierac dla widzimisie to nie ale jak sie poulewa albo obsra po pachy to nie chce co chwila prac [emoji12]
zrobilam od 8 do 11 hehe od kilku dni dopadła mnie taka bezsennoscnapisz do Majki chyba ona się zajmuję tym , albo mi się wydaje .
Ps Kiedy zamierzasz się wyspać bo widzę po twojej aktywności że nie spałaś całą noc prawie i teraz też nie śpisz ?Chociaż drzemkę sobie zrób
Biedactwo , ale dobra i taka drzemkazrobilam od 8 do 11 hehe od kilku dni dopadła mnie taka bezsennosc