reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nakręcacie się okrutnie.
Dajcie jeszcze trochę im w brzuchach posiedzieć.

Ja umówiłam fryzjera i pedicure na 24.05. A wiadomo, że na porodówkę nie pójdę z odrostami [emoji6]
Tak więc jak dla mnie będzie to spowalniacz porodowy, żeby się nie wkręcić razem z Wami.
Ja mam fryzjera w czerwcu po 10 tym ;) i pedi tez i mani i rzesy wiec sory... nie moge rodzic wczesniej ;) a rzesy i mani i pedi planuje jeszcze przed samym terminem - szwagierka powiedziala, ze zejdzie na zawal ;) - ale musze. Jak z lysym okiem na porodowe i ze skorkami na kilometr...;) i tez musze sie wstrzymac ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Ja torbę sobie wczoraj wyprałam,ale miałam zamiar właśnie w jakieś woreczki te ciuszki włożyć.
Ja mam tylko ubranka 62 i nawet nie kompletowane tylko takie ,które mniej więcej do siebie pasują ;D
w razie w mąż mi przywiezie nowe ubranka ,gdyby były potrzebne a tak to jeśli urodzę o terminie zdrową dzidzię to na te 3 dni wystarczy.

A jakie macie ubranka na wyjście ze szpitala? jak planujecie ubrać dzidzię?

Ja kopiłam, tylko ubranka w rozmiarze 56 i 62. 56 nawet większość bo z tego co czytałam to nawet 4 kg dzieci się w nich mieszczą. :) Generalnie to nie ma jakiegoś szalu u mnie z ubrankami uważam ze kupiłam, nie duzo wszystko mieści mi się w jednej szufladzie :) Porobiłam komplety zapakowałam do torebeczek :D
Jak bedzie za malo to najwyżej moj B dokupi albo sobie zamówię przez internety. Ale jednak wolałam kilka sztuk mieć zeby B nie musiał mi na ostatnia chwile kupować. W koncu w szpitalu jest sie tylko 2 - 3 dni. A zanim on z pracy wroci, zanim kupi, zanim upierze, wyprasuje... O nie, nie to nie na moje nerwy :D

Ja juz obmyslilam. Ale ciągle cos dokładam. I tak dziś stwierdziłam ze w 1 torbie to ja za chiny z tymi pamperami, podkładami, podpaskami się nie zmieszczę jak nic w dwe pakuje. A i musze czukierki sobie kupic i jakies orzechy może dla mojego żeby z sil nie opadł:D
No js mojemu to chyba chipsy i litr coli [emoji23]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Dziewczyny coś chyba jest na rzeczy z tą pełnia, rozmawiałam dzis z moją położną środowiskową która pracuje w szpitalu i miała wczoraj dyżur i mówi że taki był ruch jak nigdy!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O matko jak powiedzialas polozna srodowiskowa to przypomnialo mi sie ze ja musze dupsko ruszyc do przychodni !

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja mam dwa komplety do szpitala, tylko na wyjscie .U nas tak jak u Justynki daja ubranka ,kocyki na pobyt.Kazali jeszcze wziac czapeczke na wyjscie [emoji106]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ciekawi mnie taka glupia rzecz ,czy wasze dzieci sa podobne do zdjec z usg?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry