reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja to pół dnia ledwo wytrzymuje w staniku. Tak strasznie mnie cyce bolą że po południu idzie w kąt i mam nadzieję że nikt już tego dnia nie przyjdzie [emoji23] a mam chyba każdy rodzaj i rozmiar, przed wczoraj kupiłam kolejne 2 są super ale na dłuższą metę nie da rady.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka jak dla mnie to tylko oznaka ze nadal masz źle dobrany stanik [emoji53] ja też nie jestem zwolenniczką drogich stanikow Ale miałam już takie odparzenia ze nie miałam wyjścia [emoji4]
No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.

Ja też zapierałam się rękami i nogami, bo jak widziałam te ceny to mi się w głowie kręciło Ale mój mąż się uparł i wiesz co znalazłam super pasujące dwa staniki po 80 zeta każdy [emoji6] Mierzylam z 15 [emoji44] sztuk i po prostu te droższe odkladalam [emoji38] też mi było szkoda na te 3 miechy wydać więcej kaski... i teraz jest tak super ze nosząc je ich nie czuję wcale [emoji16] a wg mnie tak powinno być. Spróbuj, myślę że poczujesz meega różnicę[emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Majka jak dla mnie to tylko oznaka ze nadal masz źle dobrany stanik [emoji53] ja też nie jestem zwolenniczką drogich stanikow Ale miałam już takie odparzenia ze nie miałam wyjścia [emoji4]

Ja też zapierałam się rękami i nogami, bo jak widziałam te ceny to mi się w głowie kręciło Ale mój mąż się uparł i wiesz co znalazłam super pasujące dwa staniki po 80 zeta każdy [emoji6] Mierzylam z 15 [emoji44] sztuk i po prostu te droższe odkladalam [emoji38] też mi było szkoda na te 3 miechy wydać więcej kaski... i teraz jest tak super ze nosząc je ich nie czuję wcale [emoji16] a wg mnie tak powinno być. Spróbuj, myślę że poczujesz meega różnicę[emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
A gdzie kupilas jeśli mogę zapytać?

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Apropo staników, czy któraś kupowała stanik do karmienia w h&m i może powiedzieć jak z jakością? Widziałam na stronie wyglądają spoko te koronkowe w dwupaku.
Przez tą szyjke nie mogę sobie urządzić tour po sklepach tyko jechać po konkret :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja już po prostu nie mam sił do tych staników, nie mam cierpliwości przymierzyć 15szt a nie daj Boże po dwóch dniach okazało by się że to nie to [emoji23] jak będę miała okazję przyjżę się jeszcze innym modelem, może jakieś bardziej miękkie, elastyczne ale sportowe tylko czy to wtedy nie mija się z celem. Specjalnie już na pewno nie pojadę [emoji16]

Apropo staników, czy któraś kupowała stanik do karmienia w h&m i może powiedzieć jak z jakością? Widziałam na stronie wyglądają spoko te koronkowe w dwupaku.
Przez tą szyjke nie mogę sobie urządzić tour po sklepach tyko jechać po konkret :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Tez jestem ciekawa . Chce tam kupic a nie moge chodzic . Ale stwierdzilam ze kupie np jeden byle jaki . A jak urodze to podskocze i tam kupie. Bo dosc ze jak dojdzie pokarm to piersi jeszcze znienia rozmiar . To nie wiem ile bede miec pod biustem itp . A nie nawidze zle dobranego . [emoji6]

Ja już po prostu nie mam sił do tych staników, nie mam cierpliwości przymierzyć 15szt a nie daj Boże po dwóch dniach okazało by się że to nie to [emoji23] jak będę miała okazję przyjżę się jeszcze innym modelem, może jakieś bardziej miękkie, elastyczne ale sportowe tylko czy to wtedy nie mija się z celem. Specjalnie już na pewno nie pojadę [emoji16]

Może właśnie jakiś miękki ale z fiszbinamy alby było podtrzymanie?

Hubert 18.02.2015

reklama
Oo ja mają sklep internetowy :):) z tej Avy

Hubert 18.02.2015
Hi hi to będzie łatwiej [emoji4] on ma gąbeczkę taką miękką, nie usztywnianą i druty, bo trzymać to musi [emoji6] więc nawet na upartego można w nim spać [emoji4] u mnie rozmiar 80 G więc da się [emoji28]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry