reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mój noworodek robił się siny od płaczu gdy odkladalam go do łóżeczka, ale co tam, mogłam go zostawic by się udusił [emoji23]

Każda niech wychowuje dziecko jak chce, ale proszę nie mówić bzdur, że nie ma nieodkładalnych dzieci bo moje takie było i nikt mi nie wmówi, że nie ;)

A kilkumiesięczne dziecko w żłobku to jest dramat, taki maluch powinien byc przy mamie jeszcze - rozumiem, że są rożne sytuacje w życiu i kobiety często nie mają innego wyjścia.

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja najbardziej miałam problem z usypianiem, bo czy w wózku bujany, łóżeczku, bujaczku to nie chciał spać i płakał . I niestety kończyło się usypianiem na rękach a czasem nawet i spaniem na nich po 2h bo jak tylko chciałam odłożyć to już płacz:/ Może coś źle robiłam, może są jakieś metody ,nie wiem...
Zastanawiam sie jak teraz będzie.. Ta chustę muszę kupic

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

O widzisz to może dlatego... Ale przecież od 20 do 9 rano minęło u mnie te 12h :/ mam nadzieję że po godzinie i po dwóch wyniki będą w normie i się rozejdzie po kościach
Wiesz co nwm czy to robi roznice. Moze jadlas co tlustego wczoraj po prostu albo z wysokim indeksem glikemicznym i dlatego dzis troszke wyzszy wyszedl tem cukier..

Mój noworodek robił się siny od płaczu gdy odkladalam go do łóżeczka, ale co tam, mogłam go zostawic by się udusił [emoji23]

Każda niech wychowuje dziecko jak chce, ale proszę nie mówić bzdur, że nie ma nieodkładalnych dzieci bo moje takie było i nikt mi nie wmówi, że nie ;)

A kilkumiesięczne dziecko w żłobku to jest dramat, taki maluch powinien byc przy mamie jeszcze - rozumiem, że są rożne sytuacje w życiu i kobiety często nie mają innego wyjścia.

7u223e3kwboc3bjp.png
Z pierwszą częścią się zgodze, ale nie wszystkie jesteśmy matkami polkami i nie każda z nas będzie przez rok czy dwa siedziała z dzieckiem w domu. Nikt nie oddaje do żłobka miesięcznego dziecka. Nie uważam żebym ja albo większość mojej rodziny była wyrodna, mój syn zapewne też pójdzie do żłobka i nie uważam tego za dramt. To że pójdzie do żłobka nie znaczy że nie będzie już miał ze mną bliskości [emoji33] Uważam że niektóre kobiety poprostu nie mogą siedzieć non stop w domu i lepiej zajmą się dzieckiem jak na jakiś czas oderwą się od tych domowych spraw...

w57vyx8dubspq12k.png

Zgadzam się z Tobą Arya ,że są dzieci nieodkładalne.
Dlatego też apropo wczorajszej rozmowy, nie ma co oceniać wyglądu innych kobiet,być może nie mają nikogo do pomocy i są zdane na siebie.. oczywiście nie popieram chodzenia jak brudasek,ale jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzsnia ;)

reklama
Do góry