reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobie to samo jednak. Szkoda mi w tym momencie 200 zl na staniki mtore nie wiem ile ponosze... jak wroce do normalnosci to owszem lubie sobie taki stanik kupic ale wtedy chodze w nim i chodze :) pojde do cubusa tam sa duze rozmiary i tanie i w miare dobre - mam pare sztuk :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja to w ogóle podziwiam Cie że jeszcze pracujesz. Też mam spadek energii może to przesilenie wiosenne a może po żelazie mi się poprawi... Puki co postanowiłam zmuszać się do wychodzenia z domu [emoji23]

Podziwiaj i mnie ![emoji23] ;) to jest moja jedyna motywacja - praca bo tak zaleglabym w domu... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Podziwiaj i mnie ![emoji23] ;) to jest moja jedyna motywacja - praca bo tak zaleglabym w domu... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
O matko tak podziwiam i ciebie oczywiście [emoji23] jak dobrze ze ja na samym początku dostałam zakaz i lekarz nie wypuścił mnie bez zwolnienia bo też pewnie długo bym się zadreczala a tak szybko okazuje się że świat się tak samo kręci bez nas [emoji3]

O matko tak podziwiam i ciebie oczywiście [emoji23] jak dobrze ze ja na samym początku dostałam zakaz i lekarz nie wypuścił mnie bez zwolnienia bo też pewnie długo bym się zadreczala a tak szybko okazuje się że świat się tak samo kręci bez nas [emoji3]

O-o-o i w tym rzecz! Musze to sobie wbic do glowy :D nic sie beze mnie nie zawali! ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Też byłam pracoholiczka, jeździłam 35km na 4.00 rano żeby być szybciej i żeby wszystko poszło. Raz pojechałam na 2.00 w nocy, nadgodziny itp [emoji33]uwierzcie że da się z tego wyleczyć! [emoji23]

reklama
Do góry