Anulka.
Fanka BB :)
Majka jak dla mnie to tylko oznaka ze nadal masz źle dobrany stanik [emoji53] ja też nie jestem zwolenniczką drogich stanikow Ale miałam już takie odparzenia ze nie miałam wyjścia [emoji4]Ja to pół dnia ledwo wytrzymuje w staniku. Tak strasznie mnie cyce bolą że po południu idzie w kąt i mam nadzieję że nikt już tego dnia nie przyjdzie [emoji23] a mam chyba każdy rodzaj i rozmiar, przed wczoraj kupiłam kolejne 2 są super ale na dłuższą metę nie da rady.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zapierałam się rękami i nogami, bo jak widziałam te ceny to mi się w głowie kręciło Ale mój mąż się uparł i wiesz co znalazłam super pasujące dwa staniki po 80 zeta każdy [emoji6] Mierzylam z 15 [emoji44] sztuk i po prostu te droższe odkladalam [emoji38] też mi było szkoda na te 3 miechy wydać więcej kaski... i teraz jest tak super ze nosząc je ich nie czuję wcale [emoji16] a wg mnie tak powinno być. Spróbuj, myślę że poczujesz meega różnicę[emoji8]No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom