reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ech Dziewczyny....
Jutro na szpital rano...mam skurcze, szyjka się skraca..nawet na fotelu u gina mialam skurcz.
W dodatku mam baaardzo kiepski mocz.
Załamka[emoji20][emoji20][emoji20] musze pierwszy raz rozstac się z moja Córka na tak dlugi czas..jestesmy okropnie zżyte i nie wiem doprawdy jak to przeżyje. Rycze jak bóbr od wizyty...chyba umre z tesknoty[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ejejej dacie rade! Stres nikomu nie pomoze..corcia moze Ciebie odwiedzac bo jedziesz na ginekologie a nie oddzial zaminiety.

Kciuki by sie wszstko uspokoilo[emoji110]

reklama
Niby ciąża to nie choroba a prawie każda z nas ma jakiś problem, jak nie szyja, to skurcze, a to ciśnienie, a to bóle spojenia łonowego, albo cukrzyca... Nie wiem kto stwierdził że ciąża to nie choroba, ale ja w życiu tyle razy u lekarza i w szpitalu nie byłam co teraz. Nie brałam tylu leków, więc skoro to nie choroba....To niech ten co to stwierdzenie wymyślił też tak ma.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ech Dziewczyny....
Jutro na szpital rano...mam skurcze, szyjka się skraca..nawet na fotelu u gina mialam skurcz.
W dodatku mam baaardzo kiepski mocz.
Załamka[emoji20][emoji20][emoji20] musze pierwszy raz rozstac się z moja Córka na tak dlugi czas..jestesmy okropnie zżyte i nie wiem doprawdy jak to przeżyje. Rycze jak bóbr od wizyty...chyba umre z tesknoty[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
O kurcze. Ale napewno w szpitalu ci pomogą. Nie jedna juz była na oddziale pod kroplowka i było oki. Trzymam kciuki.
Matka trzymaj się !!!
u nas po wizycie wszystko ok synek nadal synkiem waży 705 gram :)

svchs65gg8talrm7.png
Niedługo przestaniemy nazywać nasze malenstwa malenstwami. Gratuluje

Matka trzymam kciuki.

Heda zgadzam się ją nigdy tyle nie chorował co teraz a jak się uczepili mnie teraz to się odczekać nie chce :-(

Dziewczyny jestem po egzaminie na prawo jazdy i jest już mamy to - Zdałam! Jednak co dwie głowy to nie jedna malutki że mną był (nawet sobie jego zdjęcie z USG wzięłam :D) i jak wcześniej nie mogłam zdać przez długi czas tak teraz odrazu sie udało. Cała noc nie spałam. Księżyc i stres mnie męczył. Maly od 3 do 5 mi towarzyszył i buszowal jak szalony!
Gratuluje wam udanych wizyt i zdrowych maluszków! A Ty Matko trzymaj się. Córeczka na pewno zrozumie że dla maluszka musisz jakiś czas pobyć w szpitalu a chociaż Cie postawią tam na nogi :)

Dziewczyny jestem po egzaminie na prawo jazdy i jest już mamy to - Zdałam! Jednak co dwie głowy to nie jedna malutki że mną był (nawet sobie jego zdjęcie z USG wzięłam :D) i jak wcześniej nie mogłam zdać przez długi czas tak teraz odrazu sie udało. Cała noc nie spałam. Księżyc i stres mnie męczył. Maly od 3 do 5 mi towarzyszył i buszowal jak szalony!
Gratuluje wam udanych wizyt i zdrowych maluszków! A Ty Matko trzymaj się. Córeczka na pewno zrozumie że dla maluszka musisz jakiś czas pobyć w szpitalu a chociaż Cie postawią tam na nogi :)
Gratuluję! Mnie tez w nocy księżyc meczyl.

reklama
matka- uregulują Ci i wrócisz biegusiem do domu! :) będzie dobrze odpoczywaj i traktuj szpital jak sanatorium musisz o siebie zadbać

Do góry