reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Matka trzymam kciuki! Na pewno będziecie za soba tesknic, ale pomysl ze dzięki temu tata będzie miał okazje sie zżyć bardziej z córcia;)

reklama
Ech Dziewczyny....
Jutro na szpital rano...mam skurcze, szyjka się skraca..nawet na fotelu u gina mialam skurcz.
W dodatku mam baaardzo kiepski mocz.
Załamka[emoji20][emoji20][emoji20] musze pierwszy raz rozstac się z moja Córka na tak dlugi czas..jestesmy okropnie zżyte i nie wiem doprawdy jak to przeżyje. Rycze jak bóbr od wizyty...chyba umre z tesknoty[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Matka trzymam kciuki! Oby szybko opanowali sytuacje i wypuścili do domu.
Wiem, że takie rozstania są trudne, ale dacie rade. Moze pomyśl o tym jak o odskoczni od codzienności, weź ze sobą książkę na która nigdy nie miałaś czasu albo laptopa z filmami lub ulubionym serialem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny.
Witam się z Wami juz z mojego szpitalnego łóżku. Jeszcze jestem w trakcie badań.
Podobno dziecko zmienilo juz polozenie i tak bardzo nie naciska jak wczoraj. Chyba udzieliłam mu mojego stresu bo rusza się jak szalony.
Nabrałam książek i chyba zajezdze internet...
Uświadomiłam sobie, ze nie potrafie lezec bez ruchu...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Cześć Dziewczyny.
Witam się z Wami juz z mojego szpitalnego łóżku. Jeszcze jestem w trakcie badań.
Podobno dziecko zmienilo juz polozenie i tak bardzo nie naciska jak wczoraj. Chyba udzieliłam mu mojego stresu bo rusza się jak szalony.
Nabrałam książek i chyba zajezdze internet...
Uświadomiłam sobie, ze nie potrafie lezec bez ruchu...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Zajezdzisz internet, strony z rzeczami dla dzieci a mąż tylko będzie kurierowi drzwi otwieral;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Matka będzie dobrze odpoczywaj. Ja zaczynam się powoli szykować na wycieczkę do Wa-wy o 18.30 mam echo serca płodu zaczynam sie stresować i jeszcze ta przejażdżka, której po prostu nie znoszę.

matka trzymaj się! Oj rozumiem, ja też miałabym problem się z synkiem rozstać. Ale dacie radę, odpoczniesz i nabierzesz sił.

Wionatq gratuluję!!! Ja już 10 lat po egzaminie a do dzisiaj pamiętam ten stres. Największy w moim życiu, mimo że egzaminów miałam setki.

Nasz sąsiad z dołu miał dzisiaj mega imprezę. Mieszkamy w domu i na dole mieszkają właściciele a my do góry, rodzice wyjechali i młody disco urzadzil;) przyszedł wcześniej i zapowiedział, że jak będzie za głośno to mamy dzwonić. Ale na szczęście synek spał spokojnie więc co mu będziemy i prezentacja psuć;) Chociaż jak się obudziłam o 4.30 i grała muzyka i były piski to byłam w szoku że tak długo dają rade;)

a teraz jadę do TK maxx, mm nadzieję że znajdę coś ciekawego dla malenstwa ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny!

SisiP, Zając- gratuluję serdecznie dziewczynek! :)

Wionatq- cieszę się bardzo, ze zdalas prawo jazdy, na pewno dopomógł w tym ten maleńki człowiek, który był z Tobą :)

Matka- trzymaj się i bądź dzielna, na pewno szybko Cię ustabilizuja i będzie już dobrze.

Heda- ale piękny brzusio, widać, ze to podwójny domek dla maluszków :)

reklama
Do góry