reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jestem po egzaminie na prawo jazdy i jest już mamy to - Zdałam! Jednak co dwie głowy to nie jedna malutki że mną był (nawet sobie jego zdjęcie z USG wzięłam :D) i jak wcześniej nie mogłam zdać przez długi czas tak teraz odrazu sie udało. Cała noc nie spałam. Księżyc i stres mnie męczył. Maly od 3 do 5 mi towarzyszył i buszowal jak szalony!
Gratuluje wam udanych wizyt i zdrowych maluszków! A Ty Matko trzymaj się. Córeczka na pewno zrozumie że dla maluszka musisz jakiś czas pobyć w szpitalu a chociaż Cie postawią tam na nogi :)
Gratuluję. Ja tez się z prawkiem meczylam. Na ostatnim egzaminie powiedziałam do siebie -pierdnięcie to ostatni raz. Wiecej nie zdaje- i zdałam. To jest dopiero pozytywne myslenie[emoji12]

reklama
Matka trzymaj się, będziesz pod fachową opieką, sprawdzą, podleczą i szybciutko wrócosz do córeczki - dacie rade przez te kilka dni!!!

Dziewczyny jestem po egzaminie na prawo jazdy i jest już mamy to - Zdałam! Jednak co dwie głowy to nie jedna malutki że mną był (nawet sobie jego zdjęcie z USG wzięłam :D) i jak wcześniej nie mogłam zdać przez długi czas tak teraz odrazu sie udało. Cała noc nie spałam. Księżyc i stres mnie męczył. Maly od 3 do 5 mi towarzyszył i buszowal jak szalony!
Gratuluje wam udanych wizyt i zdrowych maluszków! A Ty Matko trzymaj się. Córeczka na pewno zrozumie że dla maluszka musisz jakiś czas pobyć w szpitalu a chociaż Cie postawią tam na nogi :)
Gratuluje :)

Matka dacie wszyscy radę, będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki by skurcze ustały, a córcia dała radę bez mamusi - potem nadrobicie

wiontaq gratulacje!

7u223e3kwboc3bjp.png

Ech Dziewczyny....
Jutro na szpital rano...mam skurcze, szyjka się skraca..nawet na fotelu u gina mialam skurcz.
W dodatku mam baaardzo kiepski mocz.
Załamka[emoji20][emoji20][emoji20] musze pierwszy raz rozstac się z moja Córka na tak dlugi czas..jestesmy okropnie zżyte i nie wiem doprawdy jak to przeżyje. Rycze jak bóbr od wizyty...chyba umre z tesknoty[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Współczuje :( mam nadziej że wszystko będzie dobrze i dzidzia zostanie w brzuszku jak najdłużej.

A odnośnie wagi to jest nowy sposób ważenia:

1486771178-aaaaaa.jpeg

[emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png
To Twoje stopy? :D Sposób fajny, ja nawet mniej bym wpisała :)

Gratuluje prawka :) bo wiem jaki to mega stres, ja z nerwów recznego nie odciagłam haha
Na pewno Ci się przyda :)

Gratuluję wszystkim wizyt :)

Aaaaa kierowca bombowca:) gratulacje zmotoryzowana matko ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Współczuje :( mam nadziej że wszystko będzie dobrze i dzidzia zostanie w brzuszku jak najdłużej.

To Twoje stopy? :D Sposób fajny, ja nawet mniej bym wpisała :)

Gratuluje prawka :) bo wiem jaki to mega stres, ja z nerwów recznego nie odciagłam haha
Na pewno Ci się przyda :)

Gratuluję wszystkim wizyt :)
Ha ha ha[emoji16] nie , nie moje. Ja mam trochę bardziej zadbane :) i jeszcze tak mi nie spuchły.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry