Mamy więc duże szczescie mając takich rodziców. Już teraz jestem w stanie na to patrzeć z jakims dystansem. Może nie jestem długo tu sama ale tak długo podejmowałam decyzję i było źle że teraz po prostu czuje ze zrobiłam dobrze. Sama nigdy bym nie odważył się podjąć takiego kroku bo ja mam tak że zbyt dużo zbędnych spraw analizuje próbuje sobie wytłumaczyć. Nie wiem jakbym się zachował w Twoje sytuacji spodziewając się drugiego dziecka. Musisz być bardzo odważna kobieta
podziwiam takie osoby jak Ty
ja chyba nie dałobym rady będąc związanym małżeństwem i już jednym dzieckiem. Twoja córcia ma w Tobie dobry wzór
a tak teraz sobie myślę że w życiu różnie bywa co chwilę słychać o depresjach itp. Myślę że faceci też na to zapadają tylko oni boją się przyznać do prawdziwych uczuć.. Może to to w naszych wypadkach i jednak kiedyś zrozumieja.. Musimy mieć zawsze nadzieję że będzie dobrze. Masz już jedni szczęście niedługo się drugie pojawi. Mamy dla kogo żyć i postanowiłam teraz się tego trzymać. A tatusiowie albo zrozumieją i zajmą się w słuszny sposób rodzina będzie fajnie. Jeśli nie to trudno poradzimy sobie