reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej. Ja też po ciężkiej nocy. Wczoraj na forum czytałam o tym, że oglądacie filmy o porodach, wcześniakach. No i w nocy śnily mi się takie głupoty, że co chwila się budziłam. śniło mi się, że leżałam w Leśnej Górze. Miła p. doktor zrobiła mi usg przez stopę ;) i okazało się, że coś jest złego z rękami mojego dziecka i konieczna jest cesarka. Ja na to: pani doktor, czy to konieczne? A ona stanowczym tonem: proszę zachować ciszę, wody plodowe uciekają przez zęby.
Co chwilę się budziłam i jak tylko zasypiałam to śniłam o tej nieszczęsnej cesarce.
Hehehehe.... no poryczałam się ze śmiechu!

reklama
Hej. Ja też po ciężkiej nocy. Wczoraj na forum czytałam o tym, że oglądacie filmy o porodach, wcześniakach. No i w nocy śnily mi się takie głupoty, że co chwila się budziłam. śniło mi się, że leżałam w Leśnej Górze. Miła p. doktor zrobiła mi usg przez stopę ;) i okazało się, że coś jest złego z rękami mojego dziecka i konieczna jest cesarka. Ja na to: pani doktor, czy to konieczne? A ona stanowczym tonem: proszę zachować ciszę, wody plodowe uciekają przez zęby.
Co chwilę się budziłam i jak tylko zasypiałam to śniłam o tej nieszczęsnej cesarce.
O matko[emoji16][emoji23] poprawilaś mi humor ;) A taki miałam podły, bo od rana najpierw Amelia nie chiała wstać z łóżka- godzinę !!! wyprawiałam ją do przedszkola. Potem się spóźniłam na autobus do gina i tak czekam teraz na następny za . . godzinę. Dobrze , że mam przystanek pod blokiem. Robię sobie kawkę z mleczkiem [emoji39]

Zając- ale masz dobrze , z mężem kucharzem. Zazroszczę. Mój co prawda częściej gotuje w domu niż ja, ale wyprawki do szpitala mi nigdy nie zrobił [emoji38][emoji12]

w57vxzkr0voyai9q.png

Usg przez stope i wody plodowe przez zeby [emoji23][emoji23] no sory ale prawie posikalam się ze smiechu [emoji23][emoji23]

Czy tylko ja moglabym spac i spac??

oar8s65gmlqg37sx.png

Usg przez stope i wody plodowe przez zeby [emoji23][emoji23] no sory ale prawie posikalam się ze smiechu [emoji23][emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja czesem mogę spać do 20 do 12 a czasem do 24 nie mogę zasnąć a potem obudze się w nocy i dwie godziny lampie się w sufit albo lustro.
Ogólnie tak samo z włosami i cerą- raz mam piękna zero wyprysków, włosy piękne, paznokcie a za 2 tygodnie - kilka krost, włosy wypadają a paznokcie się rozdwajają. Dosłownie rollercoaster ciążowy. I też mam czasem mnóstwo żyłek na piersiach a czasem mi znikają [emoji38][emoji16] czasem przez tydzień nie urośnie mi nawet jeden włosek na nogach a czasem codziennie muszę się golić[emoji37][emoji38]

w57vxzkr0voyai9q.png

Właśnie wróciłam od lekarza, musiałam zrobić badania na gronkowca po pobycie w polskim szpitalu co by kosmici[emoji40] mi nie latali w czasie USG [emoji16]. Nie znoszę wymazów z nosa.[emoji34] z okropności czeka mnie jeszcze krzywa glukozowa w przyszłym tygodniu...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

oar8s65gmlqg37sx.png
hehe nie tylko Ty, ja tez;) jak tylko mój maluch zabawi sie czymś na dłużej niż 5 min to mi od razu oczy w dol i drzemka;)

O boże co to była za noc! Mała zrobiła koncert o 24.00 siedziała przy drzwiach i płakała. Tak mi jej szkoda było że zastanawiałam się czy jej nie odwieżć. W końcu zasnęła na mnie i poszłam na podłogę na materac i jeszcze długo nie mogłam zasnąć. Jednak jest jeszcze za mała na nocki :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
coś te suwaczki ostatnio szwankują , u mnie w zeszłym tygodniu zatrzymał się na 18 tyg , teraz przeskoczył na 19 tydz a u mnie 20 tydz i 2 dni

Do góry