reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie dopiero w tym tyg. zaczelam czuc pierwsze ruchy..i czuje tylko po jedzeniu lub jak leze.To sa bardzo delikatne muśniecia ;)Przynajmniej tak mi sie wydaje.Aha i ja czuje tylko z prawej strony:)

reklama
Dziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Ja też kopie w tyleczek wszystko będzie dobrze

w4sqskjodfythnd7.png

Dziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Ode mnie leci kop do Ciebie,!! Co może byc nie tak,? Nie nakrecaj sie! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia bierzesz antybiotyk w ciąży, lekarz napewno przepisał antybiotyk.bezpieczny w ciąży. Ja brałam w 7tyg antybiotyk na angine i napewno lepiej wziąść antybiotyk bo powikłania po intencjach mogą byc gorsze!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ustaliłam z mężem ze jak jeszcze coś wyleci to pojedziemy do szpitala brzuch boli jak na okres

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana poczekaj może pękło jakieś naczynka i dlatego to plamienie. Jak by sie powtórzyło to jedz na ip.niech lekarz zobaczy co sie dzieje.
Ja mam miesniaka i ostatnio też brazowy śluz :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ustaliłam z mężem ze jak jeszcze coś wyleci to pojedziemy do szpitala brzuch boli jak na okres

Ty do lekarza i to już!

Spokojnie z tym rozwarciem ja miałam od 30tc na opuszek palca i do dnia porodu za dużo się nie zmieniło a szyjka podczas nie za bardzo chciała się rozwierać. Ważne żeby nie była miękka i się nie skracała. Tak czy siak lepiej się oszczędzać.

My się przytulamy i nie oszczedzamy :)

A co do ciąży z tego nie będzie to czytałam gdzieś , że były takie anomalie, gdzie kobiety w ciąży zaszły w ciążę- superfetacja [emoji38]

w57vxzkr0voyai9q.png
Ooo matko[emoji43]

O matko Belax - ale dała radę.. Nie znam się na tych rozwarciach , ale ja chodziłam z nadzieją na wczesniejszy poród ( jak to w pierwszej ciąży) a potem była doopa blada. Oszczedzaj się i wszystko będzie dobrze.

w57vxzkr0voyai9q.png
Ja też myślałam że urodzę wcześniej 2 tyg przed terminem latałam jak głupia po schodach, moja gin mnie do szpitala brała tam trochę pogmerała żeby przyspieszyć a tu nici nawet krew była [emoji19] ja się bałam rodzić bo mały 2 tyg przed terminem już koło 5 kg miał na USG wywołali w terminie i 4100 i to też nawet oxsy nie ruszyła
Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.

Co wizytę a ostatnio mówi a i niech pani zrobi cytologię hmmm....No tak sama se zrobię
Mi zrobiło się to w poprzedniej ciąży bo podobno lubią się robić pod wpływem hormonów, aczkolwiek ma ich wiele osób i też faceci. To taka malutka narosl skórna na skórze. Dermatolodzy to zdradza bądź wymrazaja.
Mi przy pierwszym porodzie z tym gównem powiedzieli że mam weneryczną bez badania [emoji51] zaraz jak położyli synka po bardzo ciężkim porodzie hmmm skoro nie Pani była na boku to pewnie mąż [emoji32] myślałam że umrę z żalu a on cały poród był że mną głaskał po głowie...A ja _zdradziles mnie! ....Wyszło że pani położna omyłkowo pomyliła te narośla [emoji24] zepsuła mi wszystko miałam długi traumę
Kopię cię głupolu jeden ja też brałam antybiotyk i to silny jakiś na maksa i mój Dominik okaz zdrowia 4100 się urodził uwierz mi to Twoja choroba zaszkodzilaby dziecku!

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry