reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Znowu poczulam [emoji7]sprzątam i sobie przysiadlam, wzięłam Czekoladę, dotknęła brzucha i Dzidziol pływał:)

p19u9jcg81ehxczt.png
Qrde też już chcę. Jakie to uczucie?
Ja miałam wrażenie kilka razy do tej pory, że czułam takie inne, nieznane dotychczas hmmh smyranie. No ale nie mam pewności, że to bobas :p

reklama
Aleksandra ja też nie znam płci :-) jest Nas więcej, ale ja czuję że to syn, córka będzie wielkim zaskoczeniem.

Zając żartujesz? Ja nic nie czuje zalamka!!! :-(

Ja chodzę do faceta ginekologa i jestem nim zachwycona, bada za każdym razem na fotelu a potem USG. Mój mąż przy tym jest, chociaż nie wgapia się jak jestem na fotelu.
Ale uwaga hit!!
Zrobił mi się włókniak koło myszki i zawiązać mi go mąż nitka, niestety nie zdążył odpasc do wizyty. Jak zobaczył to lekarz co się nasluchalam to moje, a kiedy zapytał kto mi to wiązał, ja pokazałam na kotare. To nasluchalismy się oboje, "o Jezu nie wierzę, co za pacjentka, co to za babcine metody" Na szczęście już odpadł i już nie będzie marudzić.

Aleksandra ja też nie znam płci :-) jest Nas więcej, ale ja czuję że to syn, córka będzie wielkim zaskoczeniem.

Ja chodzę do faceta ginekologa i jestem nim zachwycona, bada za każdym razem na fotelu a potem USG. Mój mąż przy tym jest, chociaż nie wgapia się jak jestem na fotelu.
Ale uwaga hit!!
Zrobił mi się włókniak koło myszki i zawiązać mi go mąż nitka, niestety nie zdążył odpasc do wizyty. Jak zobaczył to lekarz co się nasluchalam to moje, a kiedy zapytał kto mi to wiązał, ja pokazałam na kotare. To nasluchalismy się oboje, "o Jezu nie wierzę, co za pacjentka, co to za babcine metody" Na szczęście już odpadł i już nie będzie marudzić.
A co to takiego ten wlokniak? Nie spotkałam się z tym

Ja też chodzę do faceta, z mojego doświadczenia faceci są delikatniejsi, a mój ginekolog to chyba najdelikatniejszy lekarz na ziemi ;) jak on bada to nic nie czuję, gorzej te badania przy porodzie bo to troszkę inaczej [emoji6]

7u223e3kwboc3bjp.png

Zając a mowilas, że wykatujesz lekarza o dodatkowe UsG teraz w styczniu? :p
Bo ona mi robi co wizytę usg czyli na następnej wizycie w styczniu :) A wykatuje jakby zapomniała o tym, że ma mi zrobic;) ale moja pani Ginekolog ma bardzo stary sprzęt i płci na tym nie zobaczymy, bardziej chodzi mi o serduszko i ogólnie o zobaczenie Dzidziola ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Qrde też już chcę. Jakie to uczucie?
Ja miałam wrażenie kilka razy do tej pory, że czułam takie inne, nieznane dotychczas hmmh smyranie. No ale nie mam pewności, że to bobas :p
Wczoraj to takie ,,przelewanie flakow" ;) a dziś to było takie ewidentne pływanie takie... hmm przesuwanie się w brzuchu :) cudowne i wspaniałe uczucie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama

Ale uwaga hit!!
Ja też czuje ze to syn i córka będzie dużym zaskoczeniem:) chociaż że względów ekonomicznych mogłabym mieć córkę bo wtedy dostaniemy maaaaase ubranek tak że do 68 to kupować bym nie musiała;)
Serio serio Daktylku :) dziś to już na pewno to :) usiądź na spokojne, zjedz sobie czekoladę, naciskaj delikatnie na brzuch - ja tak robię i w końcu wczoraj i dziś to poczułam:) i jeszcze nie wiem czemu ale zawsze sobie dotykam lewej strony brzucha bo miałam przeczucie ze tam jest moja dzidzia i faktycznie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry