Daktyl2016
Fanka BB :)
Dziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mocny kopas w dupas [emoji35]Dziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Jeżeli nie boli cie podbrzusze i nic nie pokojach go się nie dzieje . A to jednorazowa sytuacja to olej to. I powiedz na wizycie ginekolog . Ewentualnie umów się na spokojnie po niedzieli. [emoji6] żeby długo nie czekać.Dziewczyny poszłam właśnie do toalety a tam na wkładce brązowe upaławy ostatnio miałam bardzo dużo wydzieliny dalej mam ale była bezbarwna wiec się nie przejmowałam, co robić jechać do szpitala teoretycznie jak nie ma krwi to wiem ze nie należy panikować ale i tak panikuje dzisiaj leżę już nie wstaje pytanie tylko co robić ? Nie biorę żadnych leków typu duphostan brałam na początku ciąży jak plamilam ale plamienia się skończyły i odstawiłam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie! Piccolo ! Zapomniałbym a przecież wypić bąbelki muszęHej kobity moje
Robiłam właśnie aktualizację tabelki i powiem Wam że bardzo dużo dziewczyn w ogóle się nie odzywa. Za jakiś czas wspólnie mogłybyśmy zrobić jakąś selekcję, bo może ktoś się odezwał raz i koniec, a w tabelce jest nas 84
robię właśnie menu sylwestrowe. Piccolo dla mnie i córy kupiony
A znalazłam właśnie określenie dla tego ruchu co czułam rano - pytałaś o uczucie. Może to nie będzie zbyt poetyckie jak ,,muśniecie motyla" wewnętrzny maly bąk - tak bym to określiła [emoji23]Zając, alaaaaa dzięki :-)
Vanilla zapomniałam o piccolo. Wstyd!!
Ja np nie czułam żadnego smyrania i laskotania ;-) rano sobie leżałam i nagle brzuchol zaczął mnie ciągnąć i tak się troszkę naprężyl. Polozylam rękę i poczułam lekkie kopniecie .. po chwili drugie i trzecie ;-) i tak już codziennie mały po 8 rano się przeciąga ;-)Qrde też już chcę. Jakie to uczucie?
Ja miałam wrażenie kilka razy do tej pory, że czułam takie inne, nieznane dotychczas hmmh smyranie. No ale nie mam pewności, że to bobas