reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wcale ci się nie dziwię. Ja nawet jakby mój mąż nie odszedł to i tak nie chcialabym by był przy badaniu. Takie pozycje na fotelu to można tylko lekarzowi pokazywac[emoji16]

To zalezy od stosunkow i tego lak duzo sie pozwala w domku..skoro mozemy sie tam hmm lizac czy dotykac to dla mojego meza nie jest dziwny widok dupska..wrecz pod koniec ciazy sam robi mi wosk w pachwinach bo go nauczylam czy goli jak juz nie dostaje..

reklama
To zalezy od stosunkow i tego lak duzo sie pozwala w domku..skoro mozemy sie tam hmm lizac czy dotykac to dla mojego meza nie jest dziwny widok dupska..wrecz pod koniec ciazy sam robi mi wosk w pachwinach bo go nauczylam czy goli jak juz nie dostaje..

Nie no pewnie. Ja zawsze nalezalam do grona ludzi raczej nieśmiałych i z rozbieraniem zawsze miałam problemy[emoji5]

Ty do lekarza i to już!

Ooo matko[emoji43]

Ja też myślałam że urodzę wcześniej 2 tyg przed terminem latałam jak głupia po schodach, moja gin mnie do szpitala brała tam trochę pogmerała żeby przyspieszyć a tu nici nawet krew była [emoji19] ja się bałam rodzić bo mały 2 tyg przed terminem już koło 5 kg miał na USG wywołali w terminie i 4100 i to też nawet oxsy nie ruszyła

Co wizytę a ostatnio mówi a i niech pani zrobi cytologię hmmm....No tak sama se zrobię

Mi przy pierwszym porodzie z tym gównem powiedzieli że mam weneryczną bez badania [emoji51] zaraz jak położyli synka po bardzo ciężkim porodzie hmmm skoro nie Pani była na boku to pewnie mąż [emoji32] myślałam że umrę z żalu a on cały poród był że mną głaskał po głowie...A ja _zdradziles mnie! ....Wyszło że pani położna omyłkowo pomyliła te narośla [emoji24] zepsuła mi wszystko miałam długi traumę

Kopię cię głupolu jeden ja też brałam antybiotyk i to silny jakiś na maksa i mój Dominik okaz zdrowia 4100 się urodził uwierz mi to Twoja choroba zaszkodzilaby dziecku!

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam antybiotyk w 5 tygodniu i wszystko jest ok!

Racja. Ja bym nie miała oporów. Jeśli by chciał to proszę bardzo - męża się ie wstydzę;) co do golenia... to on a nie polozna czy ktokolwiek inny będzie mnie ,,obrabial" to porodu albo jak już sama nie dam rady [emoji23] tylko jego się nie wstydzę:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Racja. Ja bym nie miała oporów. Jeśli by chciał to proszę bardzo - męża się ie wstydzę;) co do golenia... to on a nie polozna czy ktokolwiek inny będzie mnie ,,obrabial" to porodu albo jak już sama nie dam rady [emoji23] tylko jego się nie wstydzę:)

p19u9jcg81ehxczt.png
Też poproszę mojego, ale ona mieszka 90km ode mnie, więc jak się zacznie wcześniej to poproszę mamę. W tych sprawach mamy dobre relacje. I ja i ona miałyśmy ginekologiczne operacje i obydwie się zajmowałyśmy sobą nawzajem. Więc wstydu nie ma ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Zatrzasne tego mojego chłopa. Chcę jechać po małą do przedszkola. Szukam wszędzie kluczyków i dokumentów a on chyba do pracy zabrał od samochodu którym pojechał i od drugiego też.....i teraz fotelika nie mam, siostrę muszę prosić....do sklepu miałam jechać zakupy zrobić na weekend [emoji35] wściekła jestem

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Do góry