reklama
Daktyl2016
Fanka BB :)
Tynka a ja bym to sprawdziła.
tynka2506
Tynka a ja bym to sprawdziła.
Ustaliłam z mężem ze jak jeszcze coś wyleci to pojedziemy do szpitala brzuch boli jak na okres
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Natalia91
Ja też kopie w tyleczek wszystko będzie dobrzeDziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Zając Czerwcowy
Takie u mnie bylo to odczucie jak ruch flaczkow ale to nie flaczki bardzo poetyckie bardzoZając aaa hahahahaha wewnętrzny mały Bąk. Padłam [emoji23]
Zając Czerwcowy
Tynka to jak boli jak na okres to do lekarza. Tak mi mówi zawsze moja pani doktor- ciągnięcia ok ale jak boli jak przy okresie to do lekarza. Lepiej to sprawdzić tak uważamUstaliłam z mężem ze jak jeszcze coś wyleci to pojedziemy do szpitala brzuch boli jak na okres
U
użytkownik 16
Gość
motylek05
Ode mnie leci kop do Ciebie,!! Co może byc nie tak,? Nie nakrecaj sie! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia bierzesz antybiotyk w ciąży, lekarz napewno przepisał antybiotyk.bezpieczny w ciąży. Ja brałam w 7tyg antybiotyk na angine i napewno lepiej wziąść antybiotyk bo powikłania po intencjach mogą byc gorsze!Dziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Kochana poczekaj może pękło jakieś naczynka i dlatego to plamienie. Jak by sie powtórzyło to jedz na ip.niech lekarz zobaczy co sie dzieje.Ustaliłam z mężem ze jak jeszcze coś wyleci to pojedziemy do szpitala brzuch boli jak na okres
Ja mam miesniaka i ostatnio też brazowy śluz
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rybcia2309
Ty do lekarza i to już!Ustaliłam z mężem ze jak jeszcze coś wyleci to pojedziemy do szpitala brzuch boli jak na okres
Ooo matko[emoji43]Spokojnie z tym rozwarciem ja miałam od 30tc na opuszek palca i do dnia porodu za dużo się nie zmieniło a szyjka podczas nie za bardzo chciała się rozwierać. Ważne żeby nie była miękka i się nie skracała. Tak czy siak lepiej się oszczędzać.
My się przytulamy i nie oszczedzamy
A co do ciąży z tego nie będzie to czytałam gdzieś , że były takie anomalie, gdzie kobiety w ciąży zaszły w ciążę- superfetacja [emoji38]
Ja też myślałam że urodzę wcześniej 2 tyg przed terminem latałam jak głupia po schodach, moja gin mnie do szpitala brała tam trochę pogmerała żeby przyspieszyć a tu nici nawet krew była [emoji19] ja się bałam rodzić bo mały 2 tyg przed terminem już koło 5 kg miał na USG wywołali w terminie i 4100 i to też nawet oxsy nie ruszyłaO matko Belax - ale dała radę.. Nie znam się na tych rozwarciach , ale ja chodziłam z nadzieją na wczesniejszy poród ( jak to w pierwszej ciąży) a potem była doopa blada. Oszczedzaj się i wszystko będzie dobrze.
Co wizytę a ostatnio mówi a i niech pani zrobi cytologię hmmm....No tak sama se zrobięDziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Mi przy pierwszym porodzie z tym gównem powiedzieli że mam weneryczną bez badania [emoji51] zaraz jak położyli synka po bardzo ciężkim porodzie hmmm skoro nie Pani była na boku to pewnie mąż [emoji32] myślałam że umrę z żalu a on cały poród był że mną głaskał po głowie...A ja _zdradziles mnie! ....Wyszło że pani położna omyłkowo pomyliła te narośla [emoji24] zepsuła mi wszystko miałam długi traumęMi zrobiło się to w poprzedniej ciąży bo podobno lubią się robić pod wpływem hormonów, aczkolwiek ma ich wiele osób i też faceci. To taka malutka narosl skórna na skórze. Dermatolodzy to zdradza bądź wymrazaja.
Kopię cię głupolu jeden ja też brałam antybiotyk i to silny jakiś na maksa i mój Dominik okaz zdrowia 4100 się urodził uwierz mi to Twoja choroba zaszkodzilaby dziecku!Dziewczyny moglibyście mnie kopnąc wirtualnie w dupe. Bo wkręcić sobie ze przez ten antybiotyk napewno będzie coś nie tak :-(
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom