reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej, nawet nie mam siły Was nadrabiać... ciśnienie nadal swiruje ale co by było mało to tamtararam! mam grzybice iiii holestaze! w tak wczesnej ciąży zdarza się niezwykle rzadko i oczywiście musiała przytrafić się mi.
Oj odechciewa mi się na maksa
Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam czasu się wkręcić w dyskusję.
Buziaki! postaram się więcej odzywać

Cały czas o Was pamiętam! :*

reklama
Zatrzasne tego mojego chłopa. Chcę jechać po małą do przedszkola. Szukam wszędzie kluczyków i dokumentów a on chyba do pracy zabrał od samochodu którym pojechał i od drugiego też.....i teraz fotelika nie mam, siostrę muszę prosić....do sklepu miałam jechać zakupy zrobić na weekend [emoji35] wściekła jestem

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Spokojnie. Wdech i wydech wdech i wydech[emoji8]

Ja też jestem gotowa na sylwka, ale zamiast piccolo kupiłam szampan dla dzieci z biedronki :) bąble muszą być !! [emoji1]

w57vxzkr0voyai9q.png

Zatrzasne tego mojego chłopa. Chcę jechać po małą do przedszkola. Szukam wszędzie kluczyków i dokumentów a on chyba do pracy zabrał od samochodu którym pojechał i od drugiego też.....i teraz fotelika nie mam, siostrę muszę prosić....do sklepu miałam jechać zakupy zrobić na weekend [emoji35] wściekła jestem

7v8rikgn6c3m2w2o.png
A to niby my jesteśmy roztrzepane... ;-)
Ładnie Cie urządził :-/
Hej, nawet nie mam siły Was nadrabiać... ciśnienie nadal swiruje ale co by było mało to tamtararam! mam grzybice iiii holestaze! w tak wczesnej ciąży zdarza się niezwykle rzadko i oczywiście musiała przytrafić się mi.
Oj odechciewa mi się na maksa
Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam czasu się wkręcić w dyskusję.
Buziaki! postaram się więcej odzywać

Cały czas o Was pamiętam! :*
Hejka! Oj nie wesoło szybkiego powrotu do zdrowie życzę!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka,daj znac czy juz przestalo ja tez tak raz mialam i zeby sie uspokoic poszlam na usg no i wszystko bylo ok ,odpowiedzi raczej konkretnej nie dostalam czemu tak sie stalo ,ale to trwalo jeden dzien tylko.Ja bym dla pewnosci i spokoju pojechala sie zbadac,tak tylko zeby sie nie denerwowac.Pewnie wszystko jest ok.:yes:

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Oj mój też ma ostatnio szmaciany łeb... dzwoni, że klucze zgubił. Szukaj w domu. Szukam. Ba nie ma. Idzie do mojego samochodu no nie ma. Swój po raz drugi sprawdza nie ma. W kurtkach nie ma. I położył na stole swoją saszetke. Mówię sprawdź. Patrzy- są...
A pytanie ,, gdzie są moje...?" Odpowiada ,,nie ma" podchodzę i są ...uwielbiam.

p19u9jcg81ehxczt.png

Oj mój też ma ostatnio szmaciany łeb... dzwoni, że klucze zgubił. Szukaj w domu. Szukam. Ba nie ma. Idzie do mojego samochodu no nie ma. Swój po raz drugi sprawdza nie ma. W kurtkach nie ma. I położył na stole swoją saszetke. Mówię sprawdź. Patrzy- są...
A pytanie ,, gdzie są moje...?" Odpowiada ,,nie ma" podchodzę i są ...uwielbiam.

p19u9jcg81ehxczt.png
Szmaciany łeb :D Hahahahahaah

reklama
Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?

w4sqskjodfythnd7.png

Do góry