reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dziewczyny które miały cc, będziecie teraz próbować rodzic naturalnie czy drugie cc?
Ja chciałabym teraz urodzić sama

reklama
ile kobiet - matek tyle teorii na każdy temat dzieciowy, więc nie ciągnę już tematu diety. Ja już pisałam też miałam to za bzdurę, a potem karmiąc uważałam odrobinę co jem. Nie tak ze jak napisali w internetach nie jeść np. pora to ja go nie jadłam, ale ostrożnie patrzyłam jak córka reaguje. Tylko na zioła do picia zwracalam uwagę. Nie piłam np szałwii w ogóle!

To dziewczyny która poduche polecacie?? Ja bym chciała sobie ją kupić bo w tamtej ciąży meczylam się trochę w nocy.

A co do karmienia piersią to nigdy tego nie robiłam więc trudno cokolwiek mi w tym temacie powiedzieć ale jeżeli chodzi o chęci to bardzo chciałabym karmić piersią. Ale myślę że tak półtora roku do dwóch.

Ja tez nie Mam z tym żadnego doświadczenia ale chciałabym ale tak do roku pózniej nie wiem czy do pracy nie wrócę wiec kp odpada

Na nic się nie nastawiam. Młodą karmiłam 3 miesiące i wiecznie coś szło nie tak. Teraz co ma być to będzie. Mm też dziecko zje. Oj kiedyś to chciałam tylko pierś, poród tylko naturalny. Życie wszystkie poglądy weryfikuje i teraz chciała bym jednak cc bo biję się powtórki a miałam duże komplikacje i przez rok o nich nie zapomniałam. A karmić będę jak się uda.

pkowalska dziecko jak ma rok spokojnie może jeść przed Twoim wyjściem do pracy i po powrocie:) więc praca nie przeszkadza w takim wieku

Ale miałam fatalna noc :/

reklama
Ja chcialabym przynajmniej pol roku. Wyjdzie w praktyce czy bede mogla czy nie... Jak nie to tez nie bedzie tragedii. Pieniadze na dziecko bede tylko 8 tygodni przed porodem i 8 po porodzie dostawac. Potem czeka firma ale mam to szczescie ze najwiecej pracy w domu przed komputerem wykonuje wiec z karmieniem przynajmniej dlatego nie powinno byc problemu. Reszta to biologia.
Co do porodu rowniez chce sprobowac naturalnie... Mimo lekarstw na astme ktore bede wiosna i latem brac.

Do góry