reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Fiolka jak nie wiedziałam o ciąży to zrobiłam rtg i mała zdrowa tylko faktycznie nie jest to zalecane jeśli nie jest niezbędne.
Happy super wieści :)
Gratuluje udanych wizyt. To 30 jest nas więcej do usg tylko ja dopiero o 18.

reklama
Dziewczyny same super wieści ;). Dacie wiarę, że już czekamy na usg genetyczne, niektóre już są nawet po ;)?
Do mnie przyjechał kabel do lapka i jestem w wniebowzięta ;D Mogę oglądać filmy i serialee jee ;D
A to przy takiej pogodzie moje wybawienie ;D

Mry, trzymam kciuki!

Happy, dobre wieści, oby tak dalej z tarczycą!

Mujer, przykry taki komentarz, też bym pewnie miała niesmak.

Kaana, super, że już jest kabel. Ja też jestem w szoku, że to już badania genetyczne, jak to leci :szok: Nie mogę się doczekać wtorku...

Fiolka, moje TSH nawet ciut wyższe, ale póki poniżej 2 i ft3, ft4 dobre, za opinią gina nie idę do endokrynologa. Przed pierwszą ciążą i w jej trakcie leczyłam niedoczynność, a teraz ok.

Moja waga też nadal na minusie, co bardzo mnie cieszy ;-)

A ja jutro jadę oddać krew na badania, co równa się godzinie siedzenia w samochodzie z teściem, z którym nie lubię spędzać czasu bo jak coś opowiada to z takimi szczegółami, że cała opowiadana historia trwa tyle co trwała w rzeczywistości...
A jego materialne podejście do życia nie zgadza się z moim...
A jeszcze nie wiadomo ile będziemy czekać w szpitalu.
Z tego wszystkiego umówiłam się do gina na NFZ na 3 grudnia, żeby badania móc robić w szpitalu w swoim mieście..
Myślicie, że to dobry pomysł?

reklama
Fiolka ja mam Hashimoto i po poronieniu wszystko mi sie rozregulowalo dlatego mam kontrole co 2-3 tygodnie. Siostra ma niedoczynność i kontrole co 4-6 tygodni.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry