reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

AsiaSzw ja po ostatniej mojej ciazy wolę dmuchać na zimne i poczekam do tego drugiego trymestru;) szybko zleci a i ja będę spokojniejsza; )

reklama
No jasne. Spokoj najwazniejszy.
Mnie akurat denerwuje takie stanowcze odradzanie komus tego. Jestem fryzjerka i wierz mi temat zgłebilam dokladnie w poprzednich dwoch ciazach wlasnych, a i wielu ciazach moich klientek ;) ja farbuje co miesiac bo akurat moj kokor wymaga czestego odswiezania aby byl ladny.

Jo79, gratuluję świetnych wieści :-) ja w pn, a już mam stresik.

Ritnes, z tym naszym Lubisiem to w ogóle było... na str. internetowej schroniska opisany jako mały, sympatyczny piesek, urocza fotka- a tu niezły byk się okazał, do tego łobuz, ale co tam ;-) oprócz psa Lubisia mamy jeszcze papugę.

Jak tam nowe fryzurki?
Ja pod koniec miesiąca będę robić pasemka.

Mnie dziś koszmarnie muli, cały dzień, właśnie wróciłam z pracy i marzę o drzemce, ale pojedziemy jeszcze na zakupy zaraz- maraton jak zawsze. Ale za to weekend, jak ja się cieszę!

Hej nie nadrobię.
gratuluję wizyt:)

ja ściełam włosy na krótko miałam do pasa prawie:p
Fajnie tak się zmienić . Też z wykształcenia jestem fryzjerka ale nie pracuje w zawodzie tzn po technikum nie ma się doświadczenia i ciężko coś znaleźć.
Ja teraz jestem anty chemia kompletnie ;) choć chyba się skuszę na jakieś odświeżenie włosów do nowej fryzury.

Ja tez uważam że mozna farbowac wlosy w ciąży. Nie słyszałam o ani jednym badaniu naukowym z którego wynika że farbowanie jest szkodliwe. Przez skórę nie ma szans żeby cokolwiek przedostalo sie do dziecka. Jedynie niebezpieczne moga byc opary ale wlasnie są farby bez amoniaku a i te z amoniakiem to juz nie to co kiedys. Ja farbuje co miesiac bo co drugi wlos u mnie siwy. Ostatnio bez amoniaku.

A do dentysty ponoc powinno sie isc raz w kazdym trymestrze.

Fiolka to odwazna jestes jak na krotko ;-). Ja przyciemnilam i 5 cm obcielam. Ale tez wyszla mala zmiana :p Od razu mi sie humor poprawil.

reklama
Do góry