reklama
Fluttershy
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie Czerwcowe Mamy :-)
Mam nadzieje, że też do Was dołącze dziewczyny.
W przyszłym tygodniu będę testować i zobaczymy co się okaże.
Pozdrawiam :-)
Mam nadzieje, że też do Was dołącze dziewczyny.
W przyszłym tygodniu będę testować i zobaczymy co się okaże.
Pozdrawiam :-)
U
użytkownik 902
Gość
Ja generalnie nie czuję się w ciąży;-) Dziś brzuch mnie pobolewa, bo mój maluch złapał jakiegoś rotawirusa i biegałam po lekarzach aptekach itd i musiałam go nosić, a to już 10 kg - niestety przesadziłam.. Gdyby nie to, że jestem mega senna i muszę wstawać w nocy na siku to nie miałabym żadnych objawów.. A i czasem jak np. za szybko wstanę, to ciągną mnie mocno więzadła obłe macicy - mam tyłozgięcie, które będzie się pewnie prostować i stąd te ciągnięcia - podobno po magnezie ma mi być lepiej
Fluttershy powodzenia !
judy oprócz piersi ja sie czuje jak nie w ciąży, te bóle podbrzusza m ustały więc jest o dziwo spokojnie który masz tydzień?
mama_ka gratuluje udanej wizyty ) jaka to książeczka? chciałabym kupić.
jol zazdroszcze brzucha ja w poprzedniej ciąży tyłam na potęge 1 kg na miesiąc a na koniec było 15 kg na plusie ale uwaga przy wadze 130 kg ....
galaxia i jak wizyta?
Ja dzisiaj też miałam wizytę ale bez usg więc się niczego nie dowiedziałam :/ usg maja mi zrobić 15.10... zobaczymy ale nie fajnnie sie chodzi na nfz. Poczekam do usg a potem pójdę do mojego ukochanego ginekologa
judy oprócz piersi ja sie czuje jak nie w ciąży, te bóle podbrzusza m ustały więc jest o dziwo spokojnie który masz tydzień?
mama_ka gratuluje udanej wizyty ) jaka to książeczka? chciałabym kupić.
jol zazdroszcze brzucha ja w poprzedniej ciąży tyłam na potęge 1 kg na miesiąc a na koniec było 15 kg na plusie ale uwaga przy wadze 130 kg ....
galaxia i jak wizyta?
Ja dzisiaj też miałam wizytę ale bez usg więc się niczego nie dowiedziałam :/ usg maja mi zrobić 15.10... zobaczymy ale nie fajnnie sie chodzi na nfz. Poczekam do usg a potem pójdę do mojego ukochanego ginekologa
qraa
Fanka BB :)
Ja nie mam zadnego objawu oprocz braku miesiaczki. Ani jednego. Nawet boli miesiaczkowych, tkliwosci piersi, aktywna jak zwykle. Ale w pierwszej ciazy cierpialam na bezsennosc i nadaktywnosc haha
Jagodka - moj maluch ma 9 miesiecy a tez 10 kg no i tez trzeba dzwigac bo nie chodzi a sie wszedzie pcha :-)
Jagodka - moj maluch ma 9 miesiecy a tez 10 kg no i tez trzeba dzwigac bo nie chodzi a sie wszedzie pcha :-)
Czesc dziewczyny!jakieś 6 stron wczesniej gościlam u Was ale jakoś tak wyszlo ze zaniechalam pisanie.... ale teraz juz wracam!!
A wiec jestem w ciąży. Potwierdzonej. Tj.6 tydzień 1 dzien . Dzis mialam wizytę wraz z USG i co? I moja kruszynka ma 5.6 mm i serce bije jak dzwon :-) ucieszylam się bardzo bo noespodziewalam się ze tak wcześnie zobacz juz mojego Babla!!! Widok cudowny. Od razu przyponnialy mi się czasy sprzed 4 lat gdy bylam w ciąży z synkiem. Teraz mial 3 latka lipcu i szczerze mówiąc nawet nie chce slyszec o rodzeństwie
Pozdrawiam i mam nadzieje spędzić tutaj kilka pięknych miesięcy z Wami:-) :-)
A wiec jestem w ciąży. Potwierdzonej. Tj.6 tydzień 1 dzien . Dzis mialam wizytę wraz z USG i co? I moja kruszynka ma 5.6 mm i serce bije jak dzwon :-) ucieszylam się bardzo bo noespodziewalam się ze tak wcześnie zobacz juz mojego Babla!!! Widok cudowny. Od razu przyponnialy mi się czasy sprzed 4 lat gdy bylam w ciąży z synkiem. Teraz mial 3 latka lipcu i szczerze mówiąc nawet nie chce slyszec o rodzeństwie
Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny!jakieś 6 stron wczesniej gościlam u Was ale jakoś tak wyszlo ze zaniechalam pisanie.... ale teraz juz wracam!!
Super! Gratuluję i zazdroszczę ze znasz już wymiary maleństwa i slyszalas serduszko ja bylam na wizycie przez NFZ z kiepskim sprzetem tylko widzialam kuleczke i pulsujace serduszko ale nie dalo rady zmierzyć ani uslyszec dlatego ide prywatnie na usg w poniedziałek 19.10.
A Twoj synek niedlugo zmieni zdanie z resztą nie ma wyboru