reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ale tu cichutko. Gdzie są jakieś nowe mamy na czerwiec?? Jak się czujecie dziewczyny?
Mnie trochę mdli, to zaboli brzuch, to piersi bolą ale ogólnie czuje się dobrze.

reklama
Witam wszystkie Czerwcowe Mamy :-)
Mam nadzieje, że też do Was dołącze dziewczyny.
W przyszłym tygodniu będę testować i zobaczymy co się okaże.

Pozdrawiam :-)

Ja generalnie nie czuję się w ciąży;-) Dziś brzuch mnie pobolewa, bo mój maluch złapał jakiegoś rotawirusa i biegałam po lekarzach aptekach itd i musiałam go nosić, a to już 10 kg - niestety przesadziłam..:sorry: Gdyby nie to, że jestem mega senna i muszę wstawać w nocy na siku to nie miałabym żadnych objawów.. A i czasem jak np. za szybko wstanę, to ciągną mnie mocno więzadła obłe macicy - mam tyłozgięcie, które będzie się pewnie prostować i stąd te ciągnięcia - podobno po magnezie ma mi być lepiej:-p

Fluttershy powodzenia !

judy oprócz piersi ja sie czuje jak nie w ciąży, te bóle podbrzusza m ustały więc jest o dziwo spokojnie :) który masz tydzień?

mama_ka gratuluje udanej wizyty :)) jaka to książeczka? chciałabym kupić.

jol zazdroszcze brzucha ja w poprzedniej ciąży tyłam na potęge 1 kg na miesiąc a na koniec było 15 kg na plusie ale uwaga przy wadze 130 kg ....

galaxia i jak wizyta?

Ja dzisiaj też miałam wizytę ale bez usg więc się niczego nie dowiedziałam :/ usg maja mi zrobić 15.10... zobaczymy ale nie fajnnie sie chodzi na nfz. Poczekam do usg a potem pójdę do mojego ukochanego ginekologa :)

Ja nie mam zadnego objawu oprocz braku miesiaczki. Ani jednego. Nawet boli miesiaczkowych, tkliwosci piersi, aktywna jak zwykle. Ale w pierwszej ciazy cierpialam na bezsennosc i nadaktywnosc haha
Jagodka - moj maluch ma 9 miesiecy a tez 10 kg no i tez trzeba dzwigac bo nie chodzi a sie wszedzie pcha :-)

Moja gwiazda ma 11 miesięcy i waży około 9 ;)
Nimitii mam teraz 5t4d.
W sumie czuję się dobrze. Musze w końcu zgłosić się do lekarza. I tak usg w 12 tygodniu to jeszcze poczekam sobie...

Nimitii -jest taka fajna seria książeczek Mądra Mysz dla dzieci do lat trzech. Ta akurat nazywa się "Zuzia i nowy dzidziuś". Grosze kosztuje. Ale widziałam też inne o tej tematyce :)

Czesc dziewczyny!jakieś 6 stron wczesniej gościlam u Was ale jakoś tak wyszlo ze zaniechalam pisanie.... ale teraz juz wracam!!
A wiec jestem w ciąży. Potwierdzonej. Tj.6 tydzień 1 dzien . Dzis mialam wizytę wraz z USG i co? I moja kruszynka ma 5.6 mm i serce bije jak dzwon :-) ucieszylam się bardzo bo noespodziewalam się ze tak wcześnie zobacz juz mojego Babla!!! Widok cudowny. Od razu przyponnialy mi się czasy sprzed 4 lat gdy bylam w ciąży z synkiem. Teraz mial 3 latka lipcu i szczerze mówiąc nawet nie chce slyszec o rodzeństwie :D

Pozdrawiam i mam nadzieje spędzić tutaj kilka pięknych miesięcy z Wami:-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny!jakieś 6 stron wczesniej gościlam u Was ale jakoś tak wyszlo ze zaniechalam pisanie.... ale teraz juz wracam!!
A wiec jestem w ciąży. Potwierdzonej. Tj.6 tydzień 1 dzien . Dzis mialam wizytę wraz z USG i co? I moja kruszynka ma 5.6 mm i serce bije jak dzwon :-) ucieszylam się bardzo bo noespodziewalam się ze tak wcześnie zobacz juz mojego Babla!!! Widok cudowny. Od razu przyponnialy mi się czasy sprzed 4 lat gdy bylam w ciąży z synkiem. Teraz mial 3 latka lipcu i szczerze mówiąc nawet nie chce slyszec o rodzeństwie :D

Pozdrawiam i mam nadzieje spędzić tutaj kilka pięknych miesięcy z Wami:-) :-)

Super! Gratuluję i zazdroszczę ze znasz już wymiary maleństwa i slyszalas serduszko :) ja bylam na wizycie przez NFZ z kiepskim sprzetem tylko widzialam kuleczke i pulsujace serduszko ale nie dalo rady zmierzyć ani uslyszec dlatego ide prywatnie na usg w poniedziałek 19.10. :)
A Twoj synek niedlugo zmieni zdanie ;) z resztą nie ma wyboru :D

Do góry