reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Karotka a zwykłych testów w marketach nie sprzedają?? Zawsze możesz wysłać SMS żeby jednak kupił ;)
Test zrobiłam w dzień w ktory miała być @. Odrazu były tłuste krechy.

reklama
Macie też takie bóle podbrzusza że ciężko wam się chodzi z bólu? I upławy? Siedzę teraz w pociągu i bardzo mnie bolało jak szłam na dworzec a teraz czuję jakbym "ciekła". Wiem że ten ból jest dobry bo oznacza że macica się rozrasta ale jakoś to mnie stresuje :( i się martwię. Mam dość stresująca prace i co chwilę nerwówka w robocie. Mam nadzieję że to źle nie wpłynie na kropeczke :(

Sama jak mam taki ból to różne rzeczy mi chodzą po głowie. Już raz straciłam ciąże i nie chcę tego powtórzyć tylko co ja mogę zrobić? Jedynie dbać o siebie.

Już mi lepiej jest. Nie wiem czemu czasem gdy idę do albo z pracy tak mocno boli. Masz rację judy co my możemy... tylko dbać o siebie.

An w pierwszej ciąży też mnie tak bolało. Ale wtedy byłam od początku na duphastonie i l4. Więc leżałam i kwitłam.

Z synem było tak że ja nie mogłam zajść w ciążę (teraz też miałam nie móc )i musiałam się leczyć. Ta ciąża jest niesamowitym szokiem dla nas (i dla mojego ginekologa :) )dlatego jest dla mnie jeszcze bardziej ważna bo taki cud :)

Nimitii jak taki cud to musi być dobrze :)
W pierwszej ciąży pracowałam ciężko , fizycznie na nocki i obyło się bez komplikacji. Teraz wróciłam do pracy i znowu jestem w ciąży tylko firma jeszcze nie wie. Około 9 tygodnia dostanę kartę ciąży to im dostarczę. Będzie szok ale cóż ;)

Mnie też ciągnie w podbrzuszu szczególnie jak podnosze młodego ale to normalne póki nie ma plamienien :-)

Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 7 msc w przedszkolu a teraz jestem house manager i siedzę z młodym :-)

reklama
Pracowałam do końca 8 teraz chce do 7. Dziś wróciłam do pracy i za 2-3 tygodnie musze im o ciąży powiedzieć. Na bank się ucieszą ;)

Do góry