reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Karotka a zwykłych testów w marketach nie sprzedają?? Zawsze możesz wysłać SMS żeby jednak kupił ;)
Test zrobiłam w dzień w ktory miała być @. Odrazu były tłuste krechy.

reklama
Macie też takie bóle podbrzusza że ciężko wam się chodzi z bólu? I upławy? Siedzę teraz w pociągu i bardzo mnie bolało jak szłam na dworzec a teraz czuję jakbym "ciekła". Wiem że ten ból jest dobry bo oznacza że macica się rozrasta ale jakoś to mnie stresuje :( i się martwię. Mam dość stresująca prace i co chwilę nerwówka w robocie. Mam nadzieję że to źle nie wpłynie na kropeczke :(

Sama jak mam taki ból to różne rzeczy mi chodzą po głowie. Już raz straciłam ciąże i nie chcę tego powtórzyć tylko co ja mogę zrobić? Jedynie dbać o siebie.

Już mi lepiej jest. Nie wiem czemu czasem gdy idę do albo z pracy tak mocno boli. Masz rację judy co my możemy... tylko dbać o siebie.

An w pierwszej ciąży też mnie tak bolało. Ale wtedy byłam od początku na duphastonie i l4. Więc leżałam i kwitłam.

Z synem było tak że ja nie mogłam zajść w ciążę (teraz też miałam nie móc )i musiałam się leczyć. Ta ciąża jest niesamowitym szokiem dla nas (i dla mojego ginekologa :) )dlatego jest dla mnie jeszcze bardziej ważna bo taki cud :)

Nimitii jak taki cud to musi być dobrze :)
W pierwszej ciąży pracowałam ciężko , fizycznie na nocki i obyło się bez komplikacji. Teraz wróciłam do pracy i znowu jestem w ciąży tylko firma jeszcze nie wie. Około 9 tygodnia dostanę kartę ciąży to im dostarczę. Będzie szok ale cóż ;)

Mnie też ciągnie w podbrzuszu szczególnie jak podnosze młodego ale to normalne póki nie ma plamienien :-)

Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 7 msc w przedszkolu a teraz jestem house manager i siedzę z młodym :-)

reklama
Pracowałam do końca 8 teraz chce do 7. Dziś wróciłam do pracy i za 2-3 tygodnie musze im o ciąży powiedzieć. Na bank się ucieszą ;)

Do góry