reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Galaxia no tak Sailor Moon! teraz lecą nowe odcinki ( odnowiona wersja nawet ładnie) ja też mam 29 lat ale wychowałam się na tym :)))

Karotka witaj, zrób sobie test dla spokoju ducha :)

judy podziwiam za cierpliwość

Mało coś nas jest jeszcze :)

reklama
Prawda dziewczyny! Ten pierwszy trymestr to męka dla psyche. Gdyby nie praca i córa to bym ześwirowała :rofl2:
Sama zafundowałam sobie długie męczarnie bo zamiast czekać na @ grzecznie to już 4 dni przed zrobiłam betę... czułam tak jakoś, że się ucieszę :-) Pierwsza beta 15, druga 43, trzecia 260 a czwartą zrobiłam dziś/wynik jutro... gienek mówił, że już nie robić ale co tam...

Oszczędnie będę się odzywać póki co, trzymam za Nas wszystkie kciuki!

an a jaki czas od bety miałaś? co ile robiłaś? moja pierwsza 21.09 była 39.55 23.09 65.9 potem 29.09 519,10 i ta z wczoraj 1306,0 ja sie ogromnie cieszę :) (tzn teraz bo na początku to był olbrzymi szok :D)

judy masz rację :)

Ja mam karmę z praca za pierwszą ciążę :D tak sie śmieje. W pierwszej ciąży od razu poleciałam na l4 (szefowa mnie dosłownie wyrzuciła zabrała laptop i klucze do biura i gdyby mogła powiedziałaby mi wypier....).
Teraz będę (jesli będę mogła bo mam przepuklinę pępkową) do końca kwietnia pracować.

reklama
Miałam za Waszą radą dzisiaj zatestować,ale spanikowałam. :szok: Tzn. mój P. dzwonił i pytał czy ma iść do apteki po test,ale powiedziałam,że nie,bo to pewnie za wcześnie,a w ogóle to na pewno nic nie ma itp. No ze strachu! Potem plułam sobie w brodę,bo wróci po 22, a ja sama z 2 dzieci i nie chce mi się wychodzić do apteki, zwłaszcza,że leje jak z cebra u nas.:baffled: Ale postanowiłam,że jutro już na 100% kupuję,tudzież jeszcze dzisiaj zamówię z ebaya (wychodzi dużo taniej,bo tu w De jeden test Clearblue kosztuje ok 10 euro,a z internetu mam 10-20 zwykłych testów za 2-3 euro) i też dojdą najpóźniej pojutrze.
A za Was,dziewczynki,trzymam mocno kciuki. Co chwilę zaglądam na ten wątek.:-D:-D

Do góry