reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Galaxia no tak Sailor Moon! teraz lecą nowe odcinki ( odnowiona wersja nawet ładnie) ja też mam 29 lat ale wychowałam się na tym :)))

Karotka witaj, zrób sobie test dla spokoju ducha :)

judy podziwiam za cierpliwość

Mało coś nas jest jeszcze :)

reklama
Prawda dziewczyny! Ten pierwszy trymestr to męka dla psyche. Gdyby nie praca i córa to bym ześwirowała :rofl2:
Sama zafundowałam sobie długie męczarnie bo zamiast czekać na @ grzecznie to już 4 dni przed zrobiłam betę... czułam tak jakoś, że się ucieszę :-) Pierwsza beta 15, druga 43, trzecia 260 a czwartą zrobiłam dziś/wynik jutro... gienek mówił, że już nie robić ale co tam...

Oszczędnie będę się odzywać póki co, trzymam za Nas wszystkie kciuki!

an a jaki czas od bety miałaś? co ile robiłaś? moja pierwsza 21.09 była 39.55 23.09 65.9 potem 29.09 519,10 i ta z wczoraj 1306,0 ja sie ogromnie cieszę :) (tzn teraz bo na początku to był olbrzymi szok :D)

judy masz rację :)

Ja mam karmę z praca za pierwszą ciążę :D tak sie śmieje. W pierwszej ciąży od razu poleciałam na l4 (szefowa mnie dosłownie wyrzuciła zabrała laptop i klucze do biura i gdyby mogła powiedziałaby mi wypier....).
Teraz będę (jesli będę mogła bo mam przepuklinę pępkową) do końca kwietnia pracować.

reklama
Miałam za Waszą radą dzisiaj zatestować,ale spanikowałam. :szok: Tzn. mój P. dzwonił i pytał czy ma iść do apteki po test,ale powiedziałam,że nie,bo to pewnie za wcześnie,a w ogóle to na pewno nic nie ma itp. No ze strachu! Potem plułam sobie w brodę,bo wróci po 22, a ja sama z 2 dzieci i nie chce mi się wychodzić do apteki, zwłaszcza,że leje jak z cebra u nas.:baffled: Ale postanowiłam,że jutro już na 100% kupuję,tudzież jeszcze dzisiaj zamówię z ebaya (wychodzi dużo taniej,bo tu w De jeden test Clearblue kosztuje ok 10 euro,a z internetu mam 10-20 zwykłych testów za 2-3 euro) i też dojdą najpóźniej pojutrze.
A za Was,dziewczynki,trzymam mocno kciuki. Co chwilę zaglądam na ten wątek.:-D:-D

Do góry