reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
U mnie dopiero w 5t5d pojawił się zarodek i to jeszcze milimetrowy ;)
Cześć dziewczyny byłam wczoraj na usg, bo potrzebuje zaświadczenia do pracy na którego podstawie mój pracodawca wystawi mi zakaz pracy..
Co się okazało, ciąża młodsza niż liczona od ostatniej daty miesiączki, Mi wychodzi 5 tydz.. a na usg 3/4. W pęcherzyku nie ma zarodka, i jest mały bo usg nie obliczyło mu automatycznie wieku, a robi tak od 4 tyg.
Przeryczałam całą noc. Bo owulacje miałam 2-6.10 moim zdaniem, gdzie 6 jest już mocno naciągany...
Za tydzień kolejna wizyta.

Kana ja tak samo miałam w lipcu. Niestety u mnie ciąża przestała się rozwijać, w 9 tyg miałam zabieg :-(
Trzymam kciuki żeby u ciebie jednak było wszystko w porządku. Nie martw się bo to nic nie da, musisz być dobrej myśli

Kana jak nie możesz spokojnie poczekać to może spróbuj za kilka dni na inne usg na innym sprzęcie u innego lekarza, może betę zrób, będziesz wiedzieć czy ciąża się rozwija prawidłowo.
Rozumiem cie bo dla mnie każdy dzień był jak wieczność. Przytulam cie mocno!! :-*

Wróciłam od gina moja kropeczka ma już 17.1 mm dał mi na 2 sec. Posłuchać serduszka [emoji1]a tydzień powiedział 8kolo 9 Dziewczyny mam pytanie jakie witaminy bierzecie ja kupiłam mama DHA

Ja na pierwsze usg wybiorę się pewnie w listopadzie bo jest jeszcze za wcześnie ale też jestem dobrej myśli.

Ja byłabym teraz już w połowie ciąży gdyby nie strata w lipcu :-( strasznie wtedy cierpiałam. Wiem.ze tym razem musi być dobrze

Pkowalska super! Gratuluję! Piękna fasolka!! :-)
Ja żadnych witamin nie biorę, tylko kwas foliowy, mój gin twierdzi że na początku tylko kwas foliowy potrzebny

reklama
Do góry