reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ja jeszcze pracuje i mam zamiar do końca marca a jak wyjdzie to jestem ciekawa :)
Zobaczymy jak synek zadecyduje :)

A mi sie te stokke nie podobają, jak usłyszałam jak one skrzypią to już w ogóle

reklama
A te wózki nie mają regulowanych wysokości rączek? Mój Jedo ma regulację i na moje 162 cm pasuje, a mąż sobie podnosił i dla niego też ok :) najniższe są chyba wózki Mamas&Papas, jak dla mnie aż za niskie bo trzeba się bardzo nachylać do dziecka.

Ma plusy i minusy jak wszystko ;) Jestem zadowolona do tego stopnia, że go nie sprzedałam ;) uważam że jest bardzo solidny, wygodny dla dziecka, ma dużą gondolę, fajnie się prowadzi, a po śniegu i wertepach idzie jak czołg ;) ale ma też wady, tzn jest dość ciężki, zwłaszcza w wersji z gondolą i ma duże gabaryty, przez co zajmuje nam cały bagażnik. Kupiłam więc okazyjnie drugi wózek 3w1 chicco enjoy za 200 zł ;) idealnie mieści mi się do bagażnika, a mam malutki samochodzik na miasto ;)

Wiem że praktycznie wszystkie mają regulowana rączkę ale ogólnie gabarytowo patrzę żeby nie był większy ode mnie hihi mąż i tak nie wychodzi z wózkiem bo go praktycznie nie ma to ma byc wygodny dla mnie :p i ewentualnie dla mojej córci która juz mówi że ona będzie też prowadzać wózeczek :)))

mama_ka bugaboo ma gondole niziutko... no i jest super lekki. Ja mam nadgarstki chude jak dziecko (zadne bronsoletki czy zegarki mi nie pasuja) takze z ciezszym nie dalabym sobie rady.

Gdzie mam wstawić fajny pomysł? Mogę tu?
Naklejki na każdy miesiąc życia dziecka. Sadzasz malucha zawsze w tym samym miejscu np z tą samą zabawką i przyklejasz naklejkę na brzuszek. I pstryk fotka! PoGooglujcie sobie, sprytne to :) są różne kolory...

Załączniki

• 1454177170557.jpg
    1454177170557.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry