reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Mujer mimo szczepienia można się zarazić ale wtedy jest charakterystyczny szczekający kaszel.
Ja niestety już dawno się przekonałam że lekarz to głównie prywatnie:/ jeśli chodzi o specjalistę. dlatego jestem przeciwna płaceniu składek bo co z tego jest nic

Gratuluję w ogóle wizyt ;)

Uff mój młody śpi ja też chyba zaraz idę.

reklama
Mujer zdrówka dla dzieciątka
Ja mam lekarza na NFZ super facet dobrze prowadzi mi ciąże na każdej wizycie usg pełny pakiet badań i na każdej wizycie pyta czy zwolnienie wystawić wiec daje nadzieje ze na takiego tez można trafić

Hej. Ja dziś lezakuje bo jestem trochę przeziebiona... ;)
Wczoraj nie wytrzymalam i kupiłam kilka drobiazgow;)

Załączniki

• 1450166376169.jpg
    1450166376169.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 55
Dzień dobry :) zdrówka życzę wszystkim przeziębionym :) ja odliczam dni do urlopu:) i mam sporo na głowie by w pracy zostawić wszystko dobrze. Jutro 10.30 wizytami.
Mam nadzieje ze serduszko bije i wszystko jest dobrze. PaulinaT pewnie ja tez nie wytrzymam i cos kupie jak będę w Polsce :) chociaż sobie obiecałam ze poczekam do marca :)

Ja też jeszcze nic nie czuję.

Czy Wy dziewczyny wszystkie bierzecie witaminy i kwas DHA? Bo mi lekarz nie kazał, ale jak spotykam ciężarne koleżanki to one wszytskie to łykają>

fiolka fajnie masz ja moich fikołków nie jestem pewna czy to to :) ja nie biore nic żadnych witamin bo miałam mdłości po nich i lekarz kazał nic nie brać bo wyniki mam dobre i nie muszę. Biorę jedynie witaminę d.

reklama
Ja biorę omega med optima z dha i magne b6. Ja wyniki też mam dobre ale biorę.
Sylwcia mi też było niedobrze po witaminach ale na szczęście już przeszło i mogę brać dalej. ;)
Pkowalska w pepco te w paski;)

Do góry