reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Hmm to ja od dwoch dni jem głownie frytki. W sumie z czystego lenistwa. No nic jutro zrobię obiad. Pizza przecież ma ser, warzywa , mięso nie jest źle ;)

Czeeesc ;)
Mamy z Basia nowego członka rodziny... Potrzebuje kogoś do przytulania i zakupiłam sobie prezent gwiazdkowy - kota!:-D
Ja bardzo bardzo pragnęłam drugiej dziewczynki, koleżanki mi wmawiały ze synkowie sa mamusiowi bardziej i zebym sie nie nastawiała, bo sie rozczaruje.
Na USG prenatalnym duże prawdopodobieństwo lekarz wskazał na dziewczynke
:-) Oby połówkowe potwierdziły diagnozę!
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące &&&&
Judy ja wczoraj byłam na pizzy, w sobotę jadłam frytki i dzisiaj znowu je sobie usmaże do kotleta z piersi kurczaka. Nie mam wyrzutów sumienia - czy to znaczy ze jestem zła mama? Z Basia (jak i poza ciąża) zawsze jem to na co przyjdzie mi ochota i nigdy niczego sobie nie odmawiałam.

Ale mi ciężko jest się nie nastawiać, oh nie wiem! Chciałabym pierwszą córeczkę, a wiem, że pewnie będzie syn i po prostu boję się tego usłyszeć bo już wtedy nie będzie dyskusji ;p, że może to dziewczynka ;) a jak mi powiedzą, że to malusia to zejdę na tej kozetce ;p

pizza to coś złego? no co Wy ;) ja ostatnio robię domową i jest rewelacja.
A dziś mam ochotę na pierogi muszę się zabrać.
Uważałam przy pierwszej ciąży bardzo nawet kawy nie piłam ;) Teraz po kilku tygodniach wymiotów cieszę się że mogę wreszcie jeść i korzystam:) już mnie mąż przeklina za te chipsy, zupki i żelki

reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie :-). Moj okruszek nie lubi slodyczy ale chetnie zajada sie fastfoodami :-D Chyba ostatnie lata nadrabiam.

Do góry