reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Hmm to ja od dwoch dni jem głownie frytki. W sumie z czystego lenistwa. No nic jutro zrobię obiad. Pizza przecież ma ser, warzywa , mięso nie jest źle ;)

Czeeesc ;)
Mamy z Basia nowego członka rodziny... Potrzebuje kogoś do przytulania i zakupiłam sobie prezent gwiazdkowy - kota!:-D
Ja bardzo bardzo pragnęłam drugiej dziewczynki, koleżanki mi wmawiały ze synkowie sa mamusiowi bardziej i zebym sie nie nastawiała, bo sie rozczaruje.
Na USG prenatalnym duże prawdopodobieństwo lekarz wskazał na dziewczynke
:-) Oby połówkowe potwierdziły diagnozę!
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące &&&&
Judy ja wczoraj byłam na pizzy, w sobotę jadłam frytki i dzisiaj znowu je sobie usmaże do kotleta z piersi kurczaka. Nie mam wyrzutów sumienia - czy to znaczy ze jestem zła mama? Z Basia (jak i poza ciąża) zawsze jem to na co przyjdzie mi ochota i nigdy niczego sobie nie odmawiałam.

Ale mi ciężko jest się nie nastawiać, oh nie wiem! Chciałabym pierwszą córeczkę, a wiem, że pewnie będzie syn i po prostu boję się tego usłyszeć bo już wtedy nie będzie dyskusji ;p, że może to dziewczynka ;) a jak mi powiedzą, że to malusia to zejdę na tej kozetce ;p

pizza to coś złego? no co Wy ;) ja ostatnio robię domową i jest rewelacja.
A dziś mam ochotę na pierogi muszę się zabrać.
Uważałam przy pierwszej ciąży bardzo nawet kawy nie piłam ;) Teraz po kilku tygodniach wymiotów cieszę się że mogę wreszcie jeść i korzystam:) już mnie mąż przeklina za te chipsy, zupki i żelki

reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie :-). Moj okruszek nie lubi slodyczy ale chetnie zajada sie fastfoodami :-D Chyba ostatnie lata nadrabiam.

Do góry