reklama
Natalia Dabrowska
Fanka BB :)
PaulinaT to wygrzewaj sie w łożku i duzo wody z cytryna mi pomogło .
A do nosa jedynie mogłam używać wody morskiej :/ mój małżonek jest kucharzem wiec zrobił mi taka miksturę do picia ze szok. Imbir , czosnek w miodzie i cytrynie . Cały słoik i gania mnie bym Piła łyżkę dziennie
A do nosa jedynie mogłam używać wody morskiej :/ mój małżonek jest kucharzem wiec zrobił mi taka miksturę do picia ze szok. Imbir , czosnek w miodzie i cytrynie . Cały słoik i gania mnie bym Piła łyżkę dziennie
I sok z malin możesz sobie popijać
Ciekawe czy ja poznam dzisiaj płeć, tak bym chciała wiedzieć chociaż na te 70% xD Chyba też jestem w gorącej wodzie kąpana. W ogóle pół nocy nie spałam bo o tym myślałam i aż się musiałam upominać ;/. Normalnie mi tak strasznie głupio ;( Zaraz pewnie pomyślicie, że jestem okropna.. Ale pół nocy zastanawiałam się czy to chłopiec czy dziewczynka i czy nam pokaże kim jest, zamiast myśleć czy wszystko w ogóle w porządku ;((((
Ciekawe czy ja poznam dzisiaj płeć, tak bym chciała wiedzieć chociaż na te 70% xD Chyba też jestem w gorącej wodzie kąpana. W ogóle pół nocy nie spałam bo o tym myślałam i aż się musiałam upominać ;/. Normalnie mi tak strasznie głupio ;( Zaraz pewnie pomyślicie, że jestem okropna.. Ale pół nocy zastanawiałam się czy to chłopiec czy dziewczynka i czy nam pokaże kim jest, zamiast myśleć czy wszystko w ogóle w porządku ;((((
Oj Kaana na pewno jest wszystko ok. ja też już bym chciała wiedzieć, dzisiaj idę do mojego lekarza żeby sprawdzić czy wszystko ok i też tak sobie pomyślałam że może jakimś fartem dzidzius pokaże co ma między nogami... ale przecież na normalnym usg to jeszcze za wcześnie żeby było widać. Narazie w sumie wystarczy mi informacja ze serducho bije.
To zależy jakie ma usg
A serduszko bije na pewno , a do 15 już nie daleko . Ja mam na 16.20 ale na bank wejdę później mam nadzieję tylko, że to nie będzie godzina różnicy. A teraz siedzę i czekam. Nie wiem co mam robić bo na 10 byłam umówiona na paznokcie, a Pani zapomniała o badaniach i wizycie u lekarza. Napisała, że jak tylko to załatwi to mnie przyjmie. I tak latam od 9 rano po mieście, sprzątam w domu nie wiem kiedy mam robić obiad... Teraz czy później.. Nie wiem czy ten mój lekarz zrobi mi to usg tak jak trzeba. I zaraz oszaleje ;p
A serduszko bije na pewno , a do 15 już nie daleko . Ja mam na 16.20 ale na bank wejdę później mam nadzieję tylko, że to nie będzie godzina różnicy. A teraz siedzę i czekam. Nie wiem co mam robić bo na 10 byłam umówiona na paznokcie, a Pani zapomniała o badaniach i wizycie u lekarza. Napisała, że jak tylko to załatwi to mnie przyjmie. I tak latam od 9 rano po mieście, sprzątam w domu nie wiem kiedy mam robić obiad... Teraz czy później.. Nie wiem czy ten mój lekarz zrobi mi to usg tak jak trzeba. I zaraz oszaleje ;p
Kaana ja o 16:20 mam w srodę, nie fajnie tak późno, bo przez to cały dzień rozwalony, bo się człowiek stresuje i przeżywa A jakie robisz paznokcie?? Bo ja przed ciążą robiłam hybrydę, ale jak się dowiedziałam o ciąży to przestałam i szczerze mówiąc nie wiem czy można czy nie.
A pani doktor głównie kazała mi się leczyć domowymi sposobami, i kazała brać przez 3 dni Oscillococcinum i oczywiście do końca tygodnia siedzieć w domu. Mam nadzieję tylko, że mój ginekolog nie będzie kazał mi leżeć.
A pani doktor głównie kazała mi się leczyć domowymi sposobami, i kazała brać przez 3 dni Oscillococcinum i oczywiście do końca tygodnia siedzieć w domu. Mam nadzieję tylko, że mój ginekolog nie będzie kazał mi leżeć.
Fiolka_130
Kana ja mam to samo. na dodatek mamy już synka więc boję się rozczarowania bo wiadomo chcielibyśmy parkę. wiem nie powinno się tak myśleć ale co zrobić. nie mogę przez to spać od tygodnia:/ chore . W ogóle marne szansę bo przytulnie było W dzień i po owulacji.
Zapisałam się na połówkowe niestety do konkretnej lekarki dopiero 3 luty było miejsce. będę w 23tyg mam nadzieję że nie za późno
Zapisałam się na połówkowe niestety do konkretnej lekarki dopiero 3 luty było miejsce. będę w 23tyg mam nadzieję że nie za późno
sylwcia8526
hej ja juz po wizycie jestem , muszę jutro dzwonić żeby się umówić na styczeń i na usg połówkowe i jeszcze skierowanie dostałam na glukoze w styczniu mniej więcej. Badanie ok usg nie miałam aa i cytologię mi pobrał i to wszystko na przeziębienie *spam* ale to akurat to juz mam caly zestaw w domu prenalenu. My już od wczoraj mamy ubraną choinkę , ja nie chciałam tak szybko ale córka sie niecierpliwiła
reklama
Kulkaa
Fiolka, u nas też było dokładnie w te same dni, a jednak liczymy na dziewczynkę ;-) możemy się przeliczyć, bo to jednak wcześnie, a po brzuszku wszyscy mi synka wróżą, ale jakoś spokojna się zrobiłam. To tylko teorie- a natura sobie, moja kuzynka robiła wszystko, żeby był chłopiec (mężowi bardzo zależało)- i żadne kalendarze chińskie, dieta i liczenie dni nie pomogło- mają 2 córki.