Hej babeczki. 1plus2 zdziwiłabym się jakbyś zdała za pierwszym razem ;p Trzeba mieć farta. Ja ze stresu to kiedyś tak sobie ustawiłam lusterka, że masakraa... Musiałam się schylać żeby coś zobaczyć ;p I w dodatku padał śnieg i nie wiedziałam jak mam włączyć wycieraczki z tyłu i w ogóle bo nikt mi tego nie pokazał ale jakoś dałam radę ;p. Zdałam ze starym egzaminatorem, który nieźle mnie zagadał przez co nie myślałam za bardzo co robię i nawet nie zajarzyłam, że już wracamy i to koniec
A w ogóle to gruba jestem. Znaczy teraz jeszcze nie na nogach czy rękach... Ale brzuch mam duży, a tu nawet nie zaczęty czwarty miesiąc. Chyba będę miała mega brzuch i nie będę wychodzić z domu bo sobie butów nie ubiorę ;( Nie sądziłam, że u mnie będzie widać tak szybko i to dość moco. Bo to moja pierwsza ciąża, a ja z tych szkieletowy kobiet w dodatku... Wiecie.. bardziej jak nastolatka niż kobieta.
A w ogóle to gruba jestem. Znaczy teraz jeszcze nie na nogach czy rękach... Ale brzuch mam duży, a tu nawet nie zaczęty czwarty miesiąc. Chyba będę miała mega brzuch i nie będę wychodzić z domu bo sobie butów nie ubiorę ;( Nie sądziłam, że u mnie będzie widać tak szybko i to dość moco. Bo to moja pierwsza ciąża, a ja z tych szkieletowy kobiet w dodatku... Wiecie.. bardziej jak nastolatka niż kobieta.